medrek.se

Klinisk prövningsledare/CRA till Karolinska

Ansök nu

Klinisk prövningsledare/CRA till Karolinska

Vi hoppas nu att du vill bli en av oss då vi utökar vår enhet med ytterligare två klinisk prövningsledare/CRM/CRA) för att stötta våra akademiska forskare som startar och genomför prövarinitierade kliniska studier.

Vi erbjuder
Utmanande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter. På vår enhet arbetar kompetenta, ansvarstagande, lojala och trevliga medarbetare.

Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt ett introduktionsprogram för att kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar.

Tjänsten är dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser

Du kan läsa mer om Karolinskas förmåner här.

Om tjänsten
CTO-enheten består av totalt 9 medarbetare; kliniska prövningsledare, datamanagers, och statistiker. Enheten är en del av Tema Cancers stora klinisk prövningsenhet, Centrum för Kliniska Cancerstudier (CKC) med ca 70 medarbetare.

Som CRA/ klinisk prövningsledare ansvarar du för uppstart av kliniska prövningar och skriver ansökningar till Etikprövningsmyndigheten, Läkemedelsverket/ CTIS, Biobank mm. Du medverkar till att utforma studieprotokollet och forskningspersonsinformationen så att dessa uppfyller regulatoriska krav. Koordinerar studien i samarbete med sponsor/koordinerande prövare och deltagande center i Sverige.

En stor del av ditt arbete kommer också att innebära att du monitorerar studierna och då ingår visst resande inom Sverige. I studier som vi driver utomlands tar du ansvar för kontakten med respektive lands koordinerande prövare och/ eller prövningsenhet.

CTO-enheten har ett standardiserat arbetssätt med SOP:ar, utarbetade checklistor och mallar för att studiearbetet ska kunna genomföras enligt regulatoriska krav och på ett patient-, och kvalitetssäkrat sätt.

Arbetet är varierande och kommer huvudsakligen att bestå av projektledning och monitorering med mycket eget ansvar och planering. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer.

Vi söker
Vi söker nu två engagerade medarbetare som har ett intresse för kliniska studier. Som person är du drivande och kan ta ansvar för dina projekt och driva dem framåt samtidigt som du är kvalitetsmedveten och har förmåga att se helheten.

Du har en god kommunikativ förmåga kan lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt.

Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar; Ansvar Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav: Du har någon form av naturvetenskaplig högskoleutbildning exempelvis molekylärbiolog, biokemist, biomedicinare, apotekare, farmaceut eller forskningssjuksköterska.

Meriterande: Tidigare arbete som klinisk prövningsledare/CRM/CRA/CTA med kliniska studier, framför allt cancerstudier är meriterande.  PhD är meriterande.

Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

Välkommen in med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@sll.se

Namn

SACO

Telefon
saco.karolinska.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Klinisk prövningsledare/CRA till Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset