medrek.se

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Är du intresserad av ett roligt, omväxlande och stimulerande arbete?

Välkommen att arbeta hos oss som timvikarie på bemanningsenheten. Som timvikarie hos oss kan du arbeta inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg, socialpsykiatri, barnomsorg och inom kosten. Vi erbjuder timvikariat inom särskilda boende, hemtjänst, gruppboende, enskilda hem, förskola och kommunens kök. Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie erbjuds du ett omväxlande, socialt men framför allt ett meningsfullt arbete där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Du utför såväl omvårdnadsuppgifter som mer vardagliga sysslor.

Som timvikarie inom barnomsorgen hos oss kommer du tillsammans med arbetslaget bedriva undervisning och lärglädje på en avdelning. Du är med och skapar en innehållsrik och trygg verksamhet med barnen är i fokus. Tillsammans driver du och arbetslaget den pedagogiska verksamheten utifrån våra styrdokument.

Som kock har du arbetsuppgifter som innefattar matlagning, beställning av varor, planeraring av matsedel, samt alla övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du medverkar till att vi serverar god och vällagad mat till våra gäster.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom vård och omsorg, som förskolelärare eller kock eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant. Kanske är du under utbildning, har erfarenhet av arbete inom vård och omsorgs, barnomsorg eller kök samt är intresserad av att arbeta med människor? Välkommen att söka!

I rollen kommer du att arbeta både självständigt och i grupp vilket ställer innebär att du som söker behöver ha god samarbetsförmåga men också kunna ta initiativ. Du har en positiv inställning till arbetet, är lyhörd som person och trivs i mötet med människor. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

I hemtjänsten använder vi oss av bil vilket kan ställa krav på B-körkort.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-31

Referensnummer: A1152683

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 10

Arbetstid:
Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt och helg.

Kontakt

Kontaktperson

Mathilda Backstig

Bemanningschef

Mobiltelefon

Telefon
038215113

E-postadress
mathilda.backstig@savsjo.se

Facklig företrädare

Anette Karlsson

Kommunal

Mobiltelefon

Telefon
0382-152 82

E-postadress
anette.b.karlsson@kommunal.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

logo

Jobba som timvikarie i Sävsjö kommun!

Företag Sävsjö kommun
Regioner
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb