medrek.se

Järva Vårdcentral söker legitimerad läkare

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Järva Vårdcentral söker legitimerad läkare

Järva Vårdcentral söker  legitimerad läkare .
 
Trevliga Järva Vårdcentral är en stabil mottagning med mycket engagerad personalgrupp.
Är du positiv, drivande och brinner för ditt yrke så är det här arbetsplatsen för dig.
 
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med våra övriga läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykosociala team och rehabkoordinator. Läkarteamet idag består av 2 Specialister i Allmänmedicin och 3 ST- läkare. I dina arbetsppgifter ingår sedvanliga uppgifter som leg läkare på vårdcentral.

 

Dina kvalifikationer:

Leg läkare, gärna med några års erfarenhet, men det är inget krav.


Din profil:

Vi söker dig som är stabil, självgående, har medicinsk erfarenhet och viss vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

 

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är prestigelös, flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga; du arbetar för och med ditt team och verksamheten och kan ändra fokus efter behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Kunskap i systemet Take Care är starkt meriterande.

 

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en visstidsanställning  på ca 100 %. Tillträde omgående - 31 December 2022. 

Vi kan erbjuda flexibilitet kring arbetstider, upplägg och villkor. Friskvårdsbidrag. Pension enligt kollektivavtal.

 

Om Järva Vårdcentral

Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, undersköterskor och administrativ personal. Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. Hos oss gäller samma avgifter vid besök som hos Landstingsdrivna vårdcentraler och har du frikort gäller det även hos oss.
Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i Sverige

Dela detta jobb

Järva Vårdcentral söker legitimerad läkare

Prima Vård AB