medrek.se

Intresseanmälan: Sommarvikarierande undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Intresseanmälan: Sommarvikarierande undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Vill du arbeta inom vår högspecialiserade vård och få en värdefull erfarenhet som undersköterska på ett av Europas största universitetssjukhus? Vi öppnar nu vår intresseanmälan för sommarvikariat till både Solna och Huddinge!

Karolinska ansvarar för de mest komplexa fallen. Vi tar inte bara tar emot patienter från Stockholm, utan även från hela Sverige och från andra delar av världen. Inför sommaren 2020 behöver vi stöttning i vårt arbete att ge patienten den bästa vården och därför välkomnar vi nu dig som är intresserad av sommarvikariat hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten
Som undersköterska på våra sjukhus har du en omvårdande roll, där du i de flesta fall utför patientnära arbete i en högspecialiserad vårdmiljö. I många av våra verksamheter innebär det att du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Arbetet kan dock variera en smula beroende på inom vilket område man blir anställd.

Exempel på arbetsuppgifter som kan komma att bli en del i det vardagliga arbetet:

 • basal omvårdnad
 • omläggningar
 • olika provtagningar efter delegering
 • hantering av olika dränage efter delegering
 • kontroll av vitalparametrar

När du börjar hos oss kommer du att få en introduktion som är individuellt anpassad efter dina behov.  

Vi söker
Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och förhåller dig positiv i pressade situationer. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig vardag och planerar din dag utifrån att ingen dag är den andra lik. Då vi arbetar i team förutsätter vi att du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.  

Kvalifikationer  
Behörig att arbeta som undersköterska vilket innebär att du inför sommaren 2020 uppfyller något av följande krav:  

 • Utbildad undersköterska som har varit kliniskt verksam 6 månader inom sjukhus alternativt 1 år inom annan vårdnära verksamhet under de senaste 5 åren
 • Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4
 • Röntgensjuksköterskestuderande och har avslutat T4
 • Läkarstuderande och har avslutat T5  
 • Biomedicinsk analytikerstudent med inriktning laboratoriemedicin och har avslutat T4

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, nivå C1 .

För att vara aktuell för en tjänst behöver du kunna arbeta minst 6 veckor mellan juni-augusti, där v.28-31 är ett krav. Högre tillgänglighet ökar dina chanser för anställning.

Information om rekryteringsprocessen

När du skickar in din intresseanmälan får du möjlighet att önska verksamhet och arbetsort. Självklart vill vi ta hänsyn till dina önskemål i den mån det går, men observera att vi inte kan ge några garantier. Om du vill läsa mer om våra olika verksamheter kan du göra det här! 

Vi utför gruppintervjuer alternativt enskilda intervjuer beroende på respektive verksamhets behov. Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda intervju via Skype/ telefon.

Observera att detta är en intresseanmälan och att rekryteringsprocessen kommer påbörjas först under vårterminen. Det kan därför dröja innan du hör något från oss.

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!  

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl: sommarvikarie.karolinska@sll.se. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

• CV  

• Personligt brev  

 

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post via från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

 • När du får bekräftelsemejl på din ansökan, sparar avsändaren som kontakt
 • se över dina filterinställningar för skräppost
 • hålla utkik i din skräppost
   

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Intresseanmälan: Sommarvikarierande undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset