medrek.se

logga

Intresseanmälan Socialsekreterare till Social- och omsorgsförvaltningen

Regioner
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Intresseanmälan Socialsekreterare till Social- och omsorgsförvaltningen

Om arbetsplatsen
Känslan av att bidra - möjligheten att påverka! Social- och omsorgsförvaltningen bedriver en socialtjänst som kännetecknas av goda kunskaper om medborgarnas och individers behov av sociala insatser. Hos oss gör du en samhällsinsats i ett viktigt uppdrag som samtidigt ställer krav på professionalitet i din roll.

Social- och omsorgsförvaltningen i Linköping bedriver myndighetsutövning inom Avdelningen för Barn och unga, Avdelningen för Vuxna samt och Avdelningen för Äldre.

Vård, omsorg och socialtjänst är viktiga delar av Linköpings kommun och vi växer både som stad och arbetsplats. Vi söker nu Dig som vill bli en del av vår verksamhet och vara med att göra skillnad för våra medborgare i behov av stöd.

Genom att anmäla ditt intresse för tjänst som socialsekreterare hos oss kommer du bli meddelad när lediga tjänster utannonseras. 

Arbetsbeskrivning
Social- och omsorgsförvaltningen i Linköping gör utredningar och bedömningar enligt Socialtjänstlagen. 

Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt synsätt och verkar för att stärka individens egna resurser och sätta barnens uppväxtvillkor i fokus. Att bidra till en tillvaro fri från missbruk och våld är centralt i vårt arbete. Vi arbetar utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet.

Du kommer att möta barn, ungdomar, vuxna och familjer i utsatta situationer, där den ena dagen inte är den andra lik. Det är ett utmanande, roligt och viktigt arbete där du får en chans att bidra.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har Socionomexamen eller beteendevetenskaplig examen med högskolekurser inom samtliga områden: socialt arbete, socialrätt, förvaltningsrätt och psykologi.

Kontaktperson:
Marie Eriksson, HR, 013-206925, Marie.A.Eriksson2@linkoping.se

Dela detta jobb

logga
Intresseanmälan Socialsekreterare till Social- och omsorgsförvaltningen

Linköpings kommun