medrek.se

Intresseanmälan korttidsvikarie vård, stöd och omsorg

Regioner
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Intresseanmälan korttidsvikarie vård, stöd och omsorg

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen söker korttidsvikarier som med kort varsel kan ta tillfälliga vikariat vid ordinarie personals frånvaro.

Som korttidsvikarie arbetar du på flera olika arbetsplatser exempelvis stöd i hemmet (hemtjänsten), vård och omsorgsboende, gruppboende och personlig assistans. Arbetstiderna är varierande beroende på verksamheternas behov. Dag/kväll/helg och/eller natt. Som korttidsvikarie planerar du själv in den tid du vill arbeta i Time Care Pool. Din tillgänglighet matchas mot arbetsplatsernas vikariebehov. Möjligheterna till jobb beror på hur flexibel du är i din tillgänglighet.

KVALIFIKATIONER
Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och arbetskamrater. Som person är du lyhörd mot brukare och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har gymnasieexamen inom vård och omsorg eller erfarenhet inom området men det är inget krav. Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är meriterande.

Bifoga dina betyg för att styrka ditt CV.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Intresseanmälan korttidsvikarie vård, stöd och omsorg

Luleå kommun , Socialförvaltningen