medrek.se

Intresseanmälan för underskötersketjänster inom Tema Cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Intresseanmälan för underskötersketjänster inom Tema Cancer

Vi söker just nu undersköterskor som vill jobba extra på timmar eller till fasta tjänster. Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom under olika skeden i sin cancersjukdom. 

Vi erbjuder

Få en strukturerad och anpassad inskolning tillsammans med en till två handledare Ett stimulerande och utvecklande jobb där du gör skillnad. Varierande arbetsuppgifter. Erfarna och engagerade kollegor. Regelbunden kompetensutveckling.

Beroende på anställningsform och arbetstider kommer du kunna ta del av våra interna utbildningar som hålls veckovis både på avdelningen men också centralt för hela Tema Cancer

Om tjänsten
Vi har tre former av tjänster som vi utlyser:

  • 1) Nattjänst (heltid, tillsvidareanställning)
  • 2) Dag och kväll (heltid, tillsvidareanställning)
  • 3) Timanställning (efter behov, gärna dag och kvällspass både under vardagar och helger)

Annonsen är en öppen annons  för hela Tema Cancer, du kommer kunna rangordna i din ansökningsformulär vilken enhet du helst vill till.

Arbetsuppgifter kan variera mellan dom medicinska enheterna men vi arbetar med högspecialiserad omvårdnad av både kirurgiska och medicin onkologiska patienter. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsvilja.

Vi rekryterar till Tema cancers samtliga Medicinska enheter, avdelningar. Du kan läsa mer om oss här .

Bröst-, Endokrina tumörer och Sarkom (Solna/ Huddinge) Bäckencancer (främst Solna) Cellterapi och Allogen stamcellstransplantation (Främst Huddinge) Hematologi (Solna/ Huddinge) Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcancer (främst Solna) Strålbehandling (Solna/ Huddinge)

Vi söker

Dig som

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Har mod att agera efter sin egen övertygelse.
  • Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare. Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.


Kvalifikationer

Krav:

Undersköterskeutbildning i form av omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng),
Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan motsvarande undersköterskeutbildning.

Meriterande:

  • Erfarenhet utav akutsjukvård
  • Erfarenhet utav cancervård

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande. 

I och med nya riktlinjer vad gäller rollen undersköterska samt att det från 1  juli 2023 blir en skyddad yrkestitel ber vi dig vara noggrann med att bifoga dina betyg och underlag.

Läs mer här(öppnas i nytt fönster).

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till mahan.nikpour-ardaly@regionstockholm.se .

Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Intresseanmälan för underskötersketjänster inom Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset