medrek.se

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad där du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns – att tillgodose våra medborgares individuella behov av vård och omsorg så att de ska känna trygghet och meningsfullhet. 

I den lilla kommunen skapar vi familjär stämning och har god sammanhållning.  Hos oss blir du en del av ett team som trivs och har roligt på jobbet. Välkommen till en arbetsplats med en öppen och välkomnande kultur! Just nu söker vi timvikarier till våra äldreboenden, Häradsgården i Vagnhärad, Trosagården och Ängsgården i Trosa.

Vad innebär det att jobba hos oss?

Arbetsuppgifterna är att utföra de tjänster som våra brukare beviljats stöd för, det kan t.ex. vara personlig omvårdnad, tvätt, städ och sociala aktiviteter. Vilka arbetsuppgifter du kommer att få utföra beror på vilket område du kommer att arbete inom samt vilken kompetens du har. 

 

Vem söker vi?

Du har ett genuint intresse för människor och omvårdnad. Som person är du nyfiken och öppen för att lära dig mer. Du har en förmåga att läsa av människor, anpassa ditt beteende och agera professionellt i varje situation. Att skapa positiva möten för både boende och anhöriga kommer naturligt för dig.

Du kan följa givna instruktioner och riktlinjer, för en säker och trygg omvårdnad. Du är mån om att bidra till en positiv stämning i ditt arbetslag och du bidrar till att ni gemensamt skapar en bra arbetsmiljö.

Eftersom vår verksamhet pågår dygnet runt behöver vi personal som kan arbeta både dag, kväll och helger. 

Du är/har:

  • någon form av genomförd eller påbörjad vårdutbildning

  • erfarenhet av omsorgsarbete

  • grundläggande data- och dokumentationsvana

  • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

  • vaccinerad mot Covid och kan uppvisa vacinationsbevis vid anställning

Det är meriterande om du har:

  • arbetat med människor med demensdiagnos

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tidsbegränsad

Omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

För att bli anställd hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

 

VILL DU VETA MER?


Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker nya medarbetare inom vård och omsorg. Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en mångfald flera av våra brukare kan känna igen sig i. 

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKR (Sveriges kommuner och regioner, HME). 

Läs mer om äldreomsorgen i Trosa kommun här.

Intresseanmälan för extraarbete inom särskild boende

Företag Trosa kommun
Regioner
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Dela detta jobb