medrek.se

Intensivvårdssjuksköterskor till Huddinge

Regioner
Utgår

2019-09-08

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterskor till Huddinge

Vi söker dig som vill arbeta i en stimulerande miljö med variation. I våra nyrenoverade lokaler kommer du tillsammans med andra specialister och högutbildade kollegor få arbeta i en miljö som präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo, utmanande situationer med multisjuka patienter.

Intensivvården i Huddinge är en allmän intensivvårdsavdelning vilket innebär att vi vårdar patienter i alla åldrar, även mycket små barn, med bland annat kirurgiska, medicinska, hematologiska och infektiösa sjukdomar.

Vi har Sveriges mest komplicerade patientklientel, med stor del patienter som vårdas för komplikationer efter lever- eller benmärgstransplantationer. Ett annat stort patientflöde är patienter som har genomgått övre gastrokirurgi. Vi hanterar också hela Stockholms akuta ÖNH-flöde samt mycket avancerad barnintensivvård efter levertransplantationer.

Vi erbjuder

 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som intensivvårdssjuksköterska är det hos oss du ska vara!
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.
 • Om du är intresserad att handleda studenter och nya kollegor så kan du delta i vår kliniska undervisningsavdelning (KUA). där pedagogiken sätts i centrum.
 • Du kan även delta i de tvärprofessionella utvecklingsteam (med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor), som har som fokus att förbättra omvårdnaden inom olika de områden vi hanterar, till exempel respiration, smärta och barn.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi lägger vi stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom intensivvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistkompetens
 • Utbildningsbevis

Vår funktion inom Karolinska Universitetssjukhuset heter PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) och är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativa vård och intensivvård för vuxna. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Helen Widlund 
Omvårdnadschef
 08-585 831 22

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, Telefon växel 08-585 800 00
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterskor till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset