medrek.se

Hyrläkare Allmänspecialist Storfors v 26-28, 32-33, 35-36

Företag Direktkliniken
Regioner
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Hyrläkare Allmänspecialist Storfors v 26-28, 32-33, 35-36

VI SÖKER

En erfaren Allmänspecialist till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Storfors. Uppdrag innebär arbete som Allmänläkare på vårdcentral. ”Beredskapstur” (stördoktor) ingår dagtid då du är stöd för frågor frånsjuksköterska, ansvarar för patienter som kommer med ambulans och oplanerade akuta patienter, LPT och konstaterande av dödsfall. Kunden har en luftvägsmottagning dit patienter med luftvägssymtom hänvisas. Tjänstgöring på BVC och BMM kan förekomma.

Vi söker dig som kan arbeta under en eller alla av följande perioder: v27-28, 32-33, 35-36. 

DIN PROFIL

Legitimerad läkare och specialist inom Allmänmedicin. Dokumenterad erfarenhet från arbete inom primärvård. För det här uppdraget behöver du kunna tjänstgöra på BVC och BMM vid behov. Kunskap i journalsystemet Cosmic är ett krav. 

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

Dela detta jobb

Hyrläkare Allmänspecialist Storfors v 26-28, 32-33, 35-36

Direktkliniken