medrek.se

Hjärtenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Hjärtenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett utvecklande jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på hjärtenheten i Östersund!

På hjärtenheten ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del av enheten. Här finns bland annat slutenvårdsavdelning, mottagning, och ett kranskärlslaboratorium (PCI-lab). På slutenvårdsavdelningen har vi 19 vårdplatser var av 6 platser är för hjärtintensivvård. Under dagtid har personalen på avdelningen stöd från en ledningssjuksköterska som koordinerar och leder arbetet.

Arbetsbeskrivning

Hjärtenheten är en kardiologisk vårdavdelning med akut och planerad verksamhet med inriktning på hjärtsjukdomar som exempelvis hjärtinfarkt, hjärtsvikt och arytmier av olika slag. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en akutvårdsavdelning, basal omvårdnad som ADL, för- och eftervård inför hjärtspecifika undersökningar och behandlingar, provtagning och såromläggningar med mera.

Som undersköterska arbetar man i nära samarbete med övriga undersköterskor och sjuksköterskor men även tillsammans med andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten eller i anslutning till som till exempel läkare och fysioterapeut. På enheten finns även sekreterare och personal som sköter patientkök, förråd och städ.

Tjänsten innebär rotationstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet från hjärtsjukvård. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela hjärtenheten.

Andra uppgifter

Vi har tagit ställning till vårt medieval i denna rekrytering och undanber oss och vänligt men bestämt från att bli kontaktade av annonssäljare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Andreas Stais
Enhetschef
Telefon: 063 - 15 69 08
Email: andreas.stais@regionjh.se
Namn: Eva Lundmark
Enhetschef
Telefon: 063-15 41 72
Email: eva.lundmark@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sandra Jonsson
Undersköterska
Telefon: 063-153000, vxl
Email: sandra.jonsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/119/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-19

Dela detta jobb

Hjärtenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård