medrek.se

Gruppledare till Liljefors Torg 4

Regioner
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Gruppledare till Liljefors Torg 4

Har du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet är Du kanske den vi söker?

Förenade Care Liljefors Torg 4 öppnade sommaren 2012 och är ett vårdboende för 70 personer med olika behov av omsorg och stöd - omvårdnad, demens & socialpsykiatri. Vi vill att de som bor på Förenade Care Liljeforstorg 4 ska få vård & omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan & behov. Vår målsättning är att rekrytera & behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du planerar, leder och handleder omvårdnadspersonal samt ansvarar för bemanning och schemaläggning. I arbetsrutinerna för gruppledare ingår även att du aktivt deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte. Du har ett övergripande ansvar för att vi arbetar enligt gällande socialtjänstlag och enligt gällande rutiner. 
Du har utvecklingssamtal med den personal du är arbetsledande för och ansvarar även för vissa personalmöten. 
I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. 
Ni är 4 gruppledare i verksamheten.

KVALIFIKATIONER 
Utbildad undersköterska med erfarenhet från demens, somatisk och geriatrisk vård. God kännedom i dokumentation enligt SoL. Meriterande är kunskap inom HSL samt erfarenhet i arbetsledande ställning.  

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
100 %. 40 timmar vecka. Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt ök.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Ansökningar behandlas löpande.

KONTAKTPERSON
Nicola Youngman, Verksamhetschef 
E-post: nicolay@forenadecare.com
Tel: 0733-150186

Gunilla Myrberg, Biträdande Verksamhetschef
E-post: gunillam.uppsala@forenadecare.com
Tel: 0739-015640

Dela detta jobb

Gruppledare till Liljefors Torg 4

Förenade Care AB