medrek.se

logo

Fysioterapeuter sökes för uppdrag

Företag Agila
Regioner
Utgår

2024-03-30

Ansök nu

Fysioterapeuter sökes för uppdrag

Agila söker nu flera fysioterapeuter! Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Oavsett om du vill arbeta ströveckor eller längre perioder är möjligheten mycket stor att vi hittar ett uppdrag till dig. Uppdragen tillsätts löpande.

Ansök direkt och skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också alltid höra av dig till oss så på 08-410 725 00 så berättar vi gärna mer om alla möjligheter som finns.

VI ERBJUDER DIG
Som fysioterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Läs mer om våra lediga jobb för fysioterapeuter här.

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logo
Fysioterapeuter sökes för uppdrag

Agila