medrek.se

Som fysioterapeut på Stockholm Spine Center deltar du i att bedriva multimodal rehabilitering på specialistnivå för patienter med långvarig smärta. Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, psykolog, arbetsterapeut och kurator. På mottagningen arbetar även sjuksköterska samt administrativ personal. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling av patienter med långvarig smärta. Behandlingsarbete sker huvudsakligen i grupp samt genom gemensamma insatser med övriga teammedlemmar. Utöver teamarbetet håller du också i individuella patientkontakter. Rehabiliteringens fokus är att höja patientens funktionsförmåga och upplevda livskvalitet. På mottagningen pågår ständigt nya utvecklingsprocesser med ambitionen att även i fortsättningen ligga i framkant vad gäller att bedriva smärtrehabilitering. Goda möjligheter finns att som enskild medarbetare bidra i detta utvecklingsarbete.

Tjänsten är ett vikariat från feb 2021- feb 2022

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med erfarenhet av kliniskt arbete med patienter med smärtproblematik i rygg och nacke. Du ska ha ett intresse av teamarbete och av att handleda patienter i grupp gällande fysisk träning, kroppskännedomsträning och smärthantering.

Särskilt meriterande är:

-Erfarenhet av bedömning och behandling av patienter med långvarig smärta i rygg och nacke

-Erfarenhet av multiprofessionellt teamarbete

-Erfarenhet av att leda grupper

-Fördjupad kunskap av att använda kroppskännedomsträning i patientarbete

-Fördjupad kunskap inom beteendemedicin och KBT/ACT

-Vidareutbildning inom OMT/McKenzie

 

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP Stockholm Spine Center är Sveriges största ryggklinik. Vår vision är att skapa förebilden för multiprofessionell behandling av rygg- och nackbesvär. Vi strävar efter att vara den kompletta ryggkliniken med en integrerad vårdkedja – från kirurgi till rehabilitering. Sedan 2014 bedriver vi multimodal smärtrehabilitering enligt vårdval ”långvarig smärta med eller utan samsjuklighet samt stress”. Verksamhetens arbete utvärderas kontinuerligt med hjälp av NRS (Nationella Registret över Smärtrehabilitering) och våra resultat är bland de bästa i Sverige. Vår mottagning är belägen centralt i Stockholm i kontorskvarteret Garnisonen, nära tunnelbana och andra kommunikationer. Vi har egna träningslokaler med modern träningsutrustning.

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Fysioterapeut, vikariat till Stockholm Spine Centers Rehab

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-14

Ansök nu

Dela detta jobb