medrek.se

Fysioterapeut till Öppenvård 2 , Vuxenpsykiatriska kliniken i Östersund

Regioner
Utgår

2022-08-23

Ansök nu

Fysioterapeut till Öppenvård 2 , Vuxenpsykiatriska kliniken i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Område psykiatri är en del av Östersunds sjukhus, beläget i centrala Östersund. Kliniken ansvarar för psykiatrisk vård på specialistnivå, med öppenvård, akutmottagning och tre heldygnsavdelningar. Vid kliniken finns även ett specialistpsykiatriskt omvårdnadsteam (SPOT). Området har ca 240 medarbetare.  Öppenvården är indelad i två större mottagningar, Öppenvård 1 och 2. 

Öppenvård 2 har ett specialistpsykiatriskt uppdrag gentemot patienter med ångestsyndrom, affektiva sjukdomar, PTSD och personlighetsstörningar. Här finns ett etablerat bipolärprogram, ett klinikövergripande DBT-team samt ett OCD-team under utveckling.  
Inom Öppenvård 2 arbetar två fysioterapeuter med behandling, som kan ske både individuellt och i grupp. I arbetet ingår även klinikövergripande ansvar i nära samarbete med övriga fysioterapeuter inom område Psykiatri. 
Inom fysioterapeutgruppen har vi gemensam handledning och vi erbjuder klinikövergripande grupper. Vi arbetar för närvarande med en utveckling av det fysioterapeutiska arbetssättet. 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är fysioterapeut som vill arbeta med fokus på bedömning och behandling både individuellt och i grupp. Som fysioterapeut hos oss på Öppenvård 2 kommer du att ingå i vårt tvärprofessionella team, där samarbete och engagemang för den aktuella patientkategorin står i fokus.  

Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt arbete där möjlighet till utbildning finns. Hos oss får du även fina möjligheter till friskvård i form av friskvårdstimme eller friskvårdspeng som kan nyttjas i våra träningslokaler där du kan träna enskilt eller gå på olika gruppträningspass. Regionen har även en personalförening som erbjuder ett stort utbud av olika aktiviteter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet inom psykiatri. Vidareutbildning inom Basal Kroppskännedom ser vi som meriterande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Andra uppgifter

Vi hanterar ansökningarna efter sista ansökningsdag på grund av semesterperioden.

Det finns möjlighet att söka boende via Region Jämtland Härjedalen med närhet till kliniken.

Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Stefan Mellgren
Enhetschef
Telefon: 
Email: stefan.mellgren@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sandra Rosenberg 
Fysioterapeut
Telefon: 072-234 33 97 
Email: sandra.rosenberg@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/627/2022
Sista ansökningsdag: 2022-08-23

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Öppenvård 2 , Vuxenpsykiatriska kliniken i Östersund

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård