medrek.se

Fysioterapeut till Andningsmottagning/Intensivvården, Huddinge

Regioner
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Fysioterapeut till Andningsmottagning/Intensivvården, Huddinge

Är du fysioterapeut med intresse för avancerad andning inom intensivvård och neurologi? Lockas du av tanken att få jobba med vård i framkant samtidigt som du får arbeta med erfarna kollegor? Då är det dig vi söker.

Vi erbjuder

  • Individuellt anpassad introduktion
  • Bred erfarenhet av arbete inom intensivvård och andningsstöd
  • Erfarna kollegor
  • Arbete i ett multidisciplinärt team, där alla har en viktig roll när det kommer till att ge patienten den bästa vården
  • Möjlighet att delta i interna utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Medicinsk enhet Arbetsterapi och fysioterapi har en viktig del i den vård som bedrivs inom Karolinska Universitetssjukhuset. Hos oss arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor, förrådsansvariga och administratörer, alla under en gemensam verksamhetschef. Inom verksamheten möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor samt får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig mycket.

Som fysioterapeut hos oss kommer du främst vara placerad inom intensivvården och på andningsmottagning. Där blir du en viktig resurs för patienten när det kommer till tidig mobilisering och fysioterapi kopplat till andningsstöd för bland annat komplexa neurologiska sjukdomar. Du arbetar nära patienten med ett fokus på att säkerställa en så stor rörelsefrihet och livskvalitet som möjligt för varje individ.

Annonsen gäller en tillsvidare anställning samt en visstidsanställning tom 2023-08-31.

Vi söker dig som:

  • har ett intresse för akutsjukvård och öppenvård samt vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus, där tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande.
  • vill vara med och utveckla framtidens sjukvård samt bidra till klinisk forskning, utveckling och undervisning.
  • arbetar bra med komplexa frågor och kan göra så på effektivt sätt trots de utmaningar som kan uppstå. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.
  • fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. Du visar omdöme under tidspress.
  • är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker i varje unik händelse.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med tillåtelse att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta inom slutenvård. Magisterexamen/masterexamen och/eller specialistkompetens inom neurologi, respiration eller intensivvård.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens (frivilligt)


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Andningsmottagning/Intensivvården, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset