medrek.se

logga

Fysioterapeut till äldreboende i Sollentuna och Järfälla

Regioner
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboende i Sollentuna och Järfälla

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Fysioterapeut till vår verksamheter Ribbings backe i Sollentuna och Smeden i Järfälla 

Ribbings backe är ett modernt äldreboende i hemlik miljö byggt 2006. Boendet ligger centralt nära Edsbergs centrum, naturen och olika affärer.

Det finns 48 trevliga lägenheter uppdelat på tre plan med små avdelningar om åtta boende. Vi har två avdelningar för omvårdnad och fyra för personer med demenssjukdom. På varje enhet finns trivsamma gemensamma utrymmen för måltider och samvaro.
 

Smeden är ett äldre- och demensboende i stadsdelen Kalhäll med närhet till Bolinder strand.

Huset är byggt 2020 och består av 54 ljusa och fina lägenheter i fyra våningsplan. På entréplan finns gemensamma funktioner såsom samlingssal för aktiviteter och anknytning till sinnenas trädgård med bland annat odlingsmöjligheter, fontän och utegym.

På Smeden är det sex boendeenheter varav fyra är avsedda för personer med kognitiv sjukdom/demenssjukdom. Varje boendeenhet har ett eget kök och gemensamma ytor för social samvaro. Lägenheterna har egen toalett med tvättmaskin samt en kokvrå.

Arbetsbeskrivning:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete.

Egenskaper:

Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. 
Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande


Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 75-80% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta:
Biträdande Verksamhetschef, Mary Auyeh
Mail: Mary.Auyeh@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0736423327

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut till äldreboende i Sollentuna och Järfälla

A&O Ansvar och Omsorg