medrek.se

Fysioterapeut / sjukgymnast

Företag Trosa kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Fysioterapeut / sjukgymnast

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad  till personer från 18 år och uppåt som bor i ordinärt och särskilt boende. Du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns – att tillgodose våra medborgares individuella behov av vård och omsorg så att de ska känna trygghet och meningsfullhet.

UPPDRAG

Vi kan erbjuda ett arbeta i ett prestigelöst team med härlig stämning och stor arbetsglädje. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, biståndshandläggare och läkare. Tillsammans verkar vi för att bland annat förebygga fall och ohälsa samt bevara individens självständighet. 

Att arbeta som fysioterapeut i Trosa kommun är omväxlande, givande och ger dig möjlighet att träffa patienter med olika typer av diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Hos oss ansvarar du själv för att planera och lägga upp ditt arbete, men alltid med teamet i ryggen. 

KOMPETENS

Vi söker dig har/är:

  • leg. fysioterapeut/sjukgymnast

  • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

  • god data- och dokumentationsvana

  • B-körkort

För arbetet är det viktigt att du

  • är självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Då vi arbetar tätt tillsammans är det viktigt du tycker om att arbeta i team.

  • är serviceinriktad, empatisk och har ett gott bemötande.

Vi söker dig som delar vår värdegrund med individcentrerad omvårdnad och har stort intresse av att arbeta med äldrevård. Du visar
respekt till kulturella och religiösa skillnader. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fortsatt vidareutbildning som ett viktigt inslag för att rehabiliteringen ska ligga i framkant. Trosa kommun är en organisation och arbetsgivare som präglas av en ständig vilja att utvecklas och om du är rätt person kommer du få stora möjligheter till personlig utveckling.

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

MER OM REHABILITERINGSENHETEN

Rehabiliteringsenheten består av fem fysioterapeuter och sex arbetsterapeuter. Vi ansvarar bland annat för en två-dagars kurs i förflyttningskunskap för all omvårdnadspersonal inom vård- och omsorg. Våra patienter bor på de tre orterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung. För att ta oss runt mellan skog, hav och ängar använder vi tjänstebil eller tjänstecykel.

Vi strävar efter att vi som team ska ha en bred kompetens. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdatum gått ut. 

VILL DU VETA MER?

Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker nya medarbetare inom vård och omsorg. Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en mångfald flera av våra brukare kan känna igen sig i.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME).

Kontakt:

Samir Salkic, semester v. 29-32, Enheteschef

0156-521 77

samir.salkic@trosa.se
 

Sofia Lind, semester v. 26-29, Biträdande enhetschef

0156-523 86

sofia.lind@trosa.se

Catarina Lindgren, kontaktperson v. 29, HR-konsult

0156-520 69

catarina.lindgren@trosa.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut / sjukgymnast

Trosa kommun