medrek.se

Fysioterapeut med specialistkompetens till lungöppenvården i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-21

Ansök nu

Fysioterapeut med specialistkompetens till lungöppenvården i Huddinge

Vi erbjuder 
Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter arbetet med att forma och utveckla vården utifrån en tematisk organisation med patientens individuella behov i fokus genom interprofessionella och interdisciplinära team.  
 
Inom Funktion Hälsoprofessioner bildar fysioterapeuter tillsammans med arbetsterapeuter ett funktionsområde med cirka 300 medarbetare. Vi finns inom såväl slutenvård som öppenvård och arbetar i de flesta av sjukhusets specialistområden.  
 
Fysioterapeuterna ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets fysioterapeutiska verksamhet, med inriktning mot högspecialiserad, specialiserad och sällansjukvård, inkluderande forskning/utveckling, utbildning och innovation. 
 
Vi erbjuder
Att arbeta hos oss ger dig möjlighet till kompetensutveckling inom högspecialiserade områden och vi erbjuder dig ett brett spektra av utbildnings- och forskningsmöjligheter. 
 
Om tjänsten 
Vi söker nu en ny kollega till Tema Inflammation och Infektion inom lungöppenvård i Huddinge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som fysioterapeut hos oss är bedömning, behandling och samtliga förekommande fysioterapeutiska interventioner inom lungöppenvård. Arbetet sker i nära samarbete med andra professioner.  
 
Helgtjänstgöring samt handledning av studenter ingår i uppdraget. I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till verksamhetens utveckling. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs, men också att be om hjälp när så krävs. För att bli framgångsrik i rollen ser vi även att det är viktigt att du litar på din egen förmåga och vågar agera efter egen övertygelse.  Du har stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning.  
 
Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn är Karolinskas vägledande värdeord gällande attityd och bemötande, och kompetenser som vi självklart hoppas du som söker delar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
Kvalifikationer 
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med specialistkompetens. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och öppenvård är meriterande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts förutsatt att erforderliga beslut fattas.
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Johan Gäverth 
Funktionsenhetschef
contacticon phone 08-585 831 78

Fackliga representanter
Fysioterapeuterna: Johanna Lindholm, 08-585 819 55

Dela detta jobb

Fysioterapeut med specialistkompetens till lungöppenvården i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset