medrek.se

Forsknings- och röntgensjuksköterska inom Barnradiologi Solna

Regioner
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Forsknings- och röntgensjuksköterska inom Barnradiologi Solna

Vi söker vi en engagerad röntgensjuksköterska som har båda, klinisk och forskningsintresse inom radiologi till oss på barnradiologi. Vi erbjuder en dela tjänst med hälften forskningsadministrativa arbetsuppgifter och andra häften arbeta kliniskt. Låter det intressant läs mer här! 

Om oss 

Barnradiologin vid Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, är en röntgenavdelning med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0–18 år. Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt, och vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. De flesta röntgenspecialiteter finns inom verksamheten. Vårt fokus är att ha barnet i centrum.

Lär mera om här: Jobba inom radiologi och nuklearmedicin (karolinska.se)

Vi erbjuder

En delad tjänst till en engagerad röntgensjuksköterska som har båda, klinisk och forskningsintresse till den barnradiologiska verksamheten i Solna, som är en del av funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska. I samverkan med Karolinska Institutet har sjukhuset sedan länge en framstående plats inom forskning och utbildning.

Vi har ett av världens mest moderna universitetssjukhus och behöver dig, som vill vara med och påverka och utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden. Detta synsätt avspeglas i såväl organisation, styrning som uppföljning av universitetssjukvårdsenheternas verksamhet.

Under år 2023 kan du välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr 

Självklart får du också del av de förmåner som karolinsk universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

I rollen som forsknings- och röntgensjuksköterska omfattar 50 procent av tjänsten att ansvara för forskningsadministrativa arbetsuppgifter inom verksamheten och övriga 50 % av tjänsten arbetar du kliniskt inom verksamheten.

Som forskningssjuksköterska hos oss ingår koordinering och ansvar för studier i nära samarbete med våra radiologer, röntgensjuksköterskor, fysiker, bokningskoordinatorer samt forskningssjuksköterskor på övriga medicinska avdelningar som är medparter i våra studier.

Du kommer att vara kontaktperson utåt samt kommunicera forskningsprojekten till övrig personal på barnradiologi. Vidare kommer du ansvara för att upprätta avtal och organisera och sammanställa studiedata, tidsbokning av studiepatienter och forskningsmärka och diarieföra varje ny klinisk studie ingår i arbetsuppgiften. Du kommer att ha ett stort eget ansvar vad gäller planering och logistik kring olika studier vilket ställer stora krav på flexibilitet. 

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 40 timmarsvecka. 

Vi söker

För att kunna utveckla vår verksamhet söker vi en drivande och engagerad röntgensjuksköterska med forskningsintresse. Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och noggrann samt har en god administrativ förmåga. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, ansvarstagande, god samarbetsförmåga och kreativitet

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska 

  • Några års erfarenheter inom radiologi  

  • Grundläggande IT-kunskaper 

  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av kliniska forskningsstudier

  • GCP-utbildning

  • Erfarenhet att arbeta med MR 

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Forsknings- och röntgensjuksköterska inom Barnradiologi Solna

Karolinska Universitetssjukhuset