medrek.se

Förändringsledare till vår kognitiva mottagning, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Förändringsledare till vår kognitiva mottagning, Huddinge

Brinner du för utveckling och vård i framkant? Har du goda kunskaper inom vård och dess flöden samtidigt som du är van att leda projekt? Då är det kanske dig vi söker!

 Vi erbjuder

En unik möjlighet att utveckla vår kognitiva mottagning till att bli landets bästa för patienterna, för medarbetarna och för forskningen!

Kognitiv mottagning M52 är en högspecialiserad minnesmottagning på Karolinska Universitetssjukhuset. Där bedrivs kognitiva utredningar av äldre och av yngre vuxna med minnesbesvär. Mottagningen initierar behandlingen av patienter med vissa kognitiva sjukdomar innan primärvården tar vid.

Teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, samt kollegor från hälsoprofessionerna som kurator, arbetsterapeut, logoped, psykolog och fysioterapeut. På mottagningen bedrivs undervisning och utbildning av olika yrkesgrupper. Enheten har i uppdrag att utveckla vården och delta i forskning om kognitiva sjukdomar.

Enheten består av cirka 20 medarbetare.

Om tjänsten

Som förändringsledare arbetar du nära verksamhetens chefer och medarbetare med huvudsakligt fokus på att bidra till utveckling och måluppfyllning. Du kommer ha en viktig roll när det kommer till att skapa möjlighet till förändring, utbildning och vård i framkant.

Du kommer att tillsammans med verksamhetens chefer arbeta aktivt för att Kognitiv mottagning M52-54 uppfyller sina uppdrag (vård, utbildning och forskning) med ett personcentrarad förhållningssätt, en hög kvalité, en hög tillgänglighet, en god arbetsmiljö som främjar personalens trivsel och utveckling, en kostnadseffektivitet och ett utvecklingsorienterat och teambaserat arbetssätt. I denna tjänst har du ingen klinisk tjänstgöring utan arbetar renodlat med analys och framtagande av rutiner.

Anställningen är tidsbegränsad till och med den 30 april 2023.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Analysera mottagningens arbetssätt och procedurer som till exempel remisshantering, bokning, väntelistor, besökstyper, utredningsflödet, avslutning av utredda patienter och vårdkön.

 • Identifiera flaskhalsar och hitta nya effektivare lösningar.

 • Planera för bättre integration med vårt system SveDem.

 • Planera för integrerad uppföljning enligt Socialstyrelsens indikatorer.

 • Analysera resursbehov och arbetsfördelning samt arbeta för att skapa nya hållbara och tidseffektiva scheman för tidsbokning.

 • Effektivisera diagnosrondarbetet.

 • Anpassa journalmallar till nya arbetssätt.

 • Implementering av uppföljningsmetoder för nya arbetssätt

Vi söker dig som:

 • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

 • Arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande samt förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

 • Förblir motiverad och effektiv trots bakslag och arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

 • Har mod att agera efter din egen övertygelse.

Kvalifikationer

Krav:

 • Goda kunskaper gällande vården och dess processer

 • Erfarenhet av förändringsarbete och/eller projektarbete

Meriterande:

 • Legitimation inom relevant vårdyrke

 • Erfarenhet av att leda en arbetsgrupp

 • Vårderfarenhet av demenssjukdomar på specialistmottagning

Varmt välkommen att söka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Förändringsledare till vår kognitiva mottagning, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset