medrek.se

Fellowship i avancerad anestesi

Ansök nu

Fellowship i avancerad anestesi

Nu erbjuds du som är specialistläkare inom anestesi och intensivvård en unik möjlighet att utöka dina kunskaper och kliniska färdigheter genom vårt ettåriga fellowship-program, på ett av världens högst rankade sjukhus.

Vi välkomnar sökande från hela landet!

Tjänsten är en allmän visstidsanställning med en varaktighet om 12 månader och är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om tjänsten
Introduktion i Huddinge 3 månader; Akuta fall på anestesin och IVA med särskilt hänseende till att kunna fullfölja jouruppdrag inom PMI.

Huddinge 3 månader; Avancerad bukkirurgi omfattande lever, pancreas och esofagus. Transplantation. Öron-, Näsa- & Halskirurgi.

Solna 3 månader; Trauma, kärl/intervention, obstetrik och neurokirurgi.

Thorax 3 månader; Öppen hjärtkirurgi. Lungkirurgi. Kateterburna hjärtingrepp. ECMO. Avancerad hjärtsviktsmonitorering och hjärt-EKO.

Mer specifik information om de olika placeringarna skickas vid förfrågan.

Specialistläkaren kommer tilldelas handledare och övergripande mentor.

Egen inläsning av rekommenderad litteraturlista önskas innan start.

Vi söker
Vi söker dig som har specialistbevis i anestesi och intensivvård.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom Anestesi- och intensivvård.

Flexibilitet, närvaro och förmåga till lagarbete.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker kontinuerligt under annonseringsperioden.

Karolinska kan vid behov erbjuda personalbostad.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på PMI Karolinska!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Fellowship i avancerad anestesi

Karolinska Universitetssjukhuset