medrek.se

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Brinner du lika mycket som oss för att sprida arbetsglädje och göra skillnad för människor i deras vardag? Då har du hamnat helt rätt!

Socialförvaltningen söker vikarier till flera av våra verksamheter. Gemensamt för alla är att du kommer ha ett stort ansvar för att skapa värde och livskvalitet för människor i olika åldrar. Du väljer om du vill arbeta med barn, unga, vuxna eller äldre.

Som vikarie hos oss blir du viktig genom att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro. För dig som vill arbeta extra minst två dagar i veckan finns Time Care Pool som är Luleå kommuns digitala vikariesystem. Du får själv önska dina arbetstider och arbetsdagar. Är du intresserad av ett schemalagt vikariat finns goda möjligheter till det.

För oss är det viktigt att du mår bra och har roligt på jobbet. Därför är vi en hälsofrämjande arbetsplats och prioriterar en bra teamkänsla och samarbete. 
 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar främst med att ge service, stöd och omsorg för människor som i sin vardag och livssituation inte klarar sig självständigt. En stor del av uppdraget innebär att göra aktiviteter tillsammans med de människor du finns till för. Allt arbete utgår från individens behov och önskemål.

Att erbjuda kompetensutveckling i form av introduktion och utbildning är viktigt för oss, både för att behålla våra medarbetare som vill utvecklas och för att du som är i början av din jobbkarriär ska få en bra grund att stå på när du börjar hos oss.

Hos oss finns möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser. Du får en unik inblick i många verksamheter och en bred förståelse för Socialförvaltningens område och viktiga uppdrag.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du är en person som samarbetar bra för att uppnå mål i arbetet. Du har lätt för att sätta dig i andras situation och anpassar ditt förhållningssätt gentemot alla du möter i din yrkesroll. För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med att skapa nya relationer då arbetet går ut på att du träffar många människor. Du är snabb på att hitta lösningar när det uppstår problem. 

Vi söker dig som
• är 18 år eller äldre
• har god digital kompetens
• förstår, läser, talar och skriver god svenska

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, stödassistent eller har annan vårdutbildning. Det är ett plus om du har yrkeserfarenhet, har haft delegering av läkemedel eller andra delegeringar samt har vana att dokumentera. Om du har körkort, tillgång till bil och kan arbeta utanför Luleås lokallinjetrafik vore det toppen. 

Socialförvaltning begär alltid in belastningsregister från Polisen vid rekrytering. På Polisens hemsida https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ kan du beställa ett belastningsregister för arbete med barn med funktionsnedsättning LSS. Detta belastningsregister gäller för alla socialförvaltningens verksamheter. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att snabbare få anställning hos oss.
 

Ansökan

Referensnummer:   C124436

Övrigt

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Tillsammans jobbar vi för Framtidens Luleå med plats för minst 100 000 Luleåbor. Just nu pågår en omställning och nyetablering av industrin här i norr. Industrierna ställer om till fossilfri produktion och förutsättningarna finns här hos oss. Det innebär stora möjligheter för vår kommun att skapa mer Luleå för fler Luleåbor och öka takten i samhällsutvecklingen. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

logo

Extrajobb/vikariat inom stöd och service samt vård och omsorg

Regioner
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb