medrek.se

-->

Vår akutmottagning är en av Sveriges största och vi tar emot drygt 55 000 patientbesök per år med utmaningar inom de flesta akutspecialiteter såsom medicin, infektion, neurologi, kirurgi och ortopedi. Nu söker vi en erfarna undersköterskor!

Vi erbjuder
Som undersköterska på akuten i Huddinge får du möjlighet att arbeta i en kompetent och dynamisk miljö där du arbetar i team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Tillsammans arbetar ni tvärprofessionellt med patientsäkerheten och patientcentrerad vård i fokus.

Hos oss finns en utbildningsplan som tydliggör vilka utbildningar och kurser vi vill att du ska genomgå för att vidareutveckla din kompetens. Där ingår katastrofutbildning,gipsning, akut team- och simulatorträning.

Karolinskas värderingar genomsyrar vårt dagliga arbete: Helhetssyn, Medmänsklighet och Ansvar.

Tycker du det låter stimulerande då kan det här vara en arbetsplats för dig!


Om tjänsten
 Som undersköterska på akutmottagningen tar du stort ansvar för omvårdnadsarbetet kring patienterna. Vårt patientflöde är högt och det innebär att effektivitet och noggrannhet är viktiga egenskaper hos dig.  

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med chans till förlägning.


Vi söker

En person som har ett genuint intresse för akutsjukvård och tycker om att hantera det oväntade i arbetstillvaron på Akuten. Arbetet kräver att du har lätt för att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Flexibilitet att kunna se helheten för hela Akutmottagningen och anpassa dina arbetsuppgifter efter där det behövs.

Som person behöver du vara:

- Positiv, prestigelös och lyhörd

- Flexibel och ha förmågan att arbeta i högt tempo

- Trygg i dig själv och din roll som undersköterska för att prioritera och fatta beslut

- Engagerad i vår verksamhetsutveckling
 

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och ser att vår nästkommande medarbetare är en empatisk och omvårdande person som förutom intresset av att jobba på en akutmottagning också värdesätter den omvårdnaden av patienterna som hör till en underskötersketjänst.


Kvalifikationer 

Krav: Undersköterskeutbildning på gymnasienivå samt minst tre års erfarenhet av akutsjukvård eller erfarenhet inom somatiskvård.

Meriterande: Det är meriterande om du arbetat med utvecklingsarbete och haft ansvar för t ex hygien, nutrition eller förråd.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. m
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Erfarna Undersköterskor till Akuten Huddinge!

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-27

Ansök nu

Dela detta jobb