medrek.se

Erfarna Sjuksköterskor sökes till Akut Geriatrisk Rehabilitering för Ortopedi- Stroke och andra Neurologiska sjukdomar, Avdelning B81 i Huddinge.

Regioner
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Erfarna Sjuksköterskor sökes till Akut Geriatrisk Rehabilitering för Ortopedi- Stroke och andra Neurologiska sjukdomar, Avdelning B81 i Huddinge.

Om oss

På vårdavdelning B81 bedriver vi idag högspecialiserad geriatrisk slutenvård för patienter med Stroke och andra neurologiska sjukdomar. Från den 1 september kommer vi att ändra inriktning till framförallt högspecialiserad geriatrikslutenvård och rehabilitering för patienter med olika typ av frakturer och patienter som har stroke eller andra neurologiska sjukdomar.

Vi arbetar med en intressant patientgrupp, de har ofta olika diagnoser.  De vanligaste diagnoserna är frakturer, stroke, Parkinsons sjukdom och epilepsi. Våra neurologiska patienter kommer oftast till oss efter diagnostisering och behandling från andra avdelningar. Ortopedi patienterna kommer pre- och postoperativt. Patienterna kan även komma via direktstyrning från ambulans eller kontakt med bakjour.

Som sjuksköterska på Tema Åldrande ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna.  Här kommer du få ett arbete där inget arbetspass är det andra likt och en stor roll i patienternas behandlingsflöde. Här kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning med 24 vårdplatser.  

Vi erbjuder

En möjlighet att vara med och bygga upp en akutgeriatrisk rehabiliteringsavdelning.

På vår avdelning är vi stolta över vår lärande och stimulerande arbetsmiljö med väl utvecklat multidisciplinärt teamarbete som innebär att du kommer ha stora möjligheter att utveckla dina medicinska kunskaper. Vi jobbar i ett team där alla känner sig välkomna, vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet. Här strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter.

Vid nyanställning erbjuds du ett individuellt introduktionsprogram som anpassas efter ditt behov. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder även kontinuerlig fortbildning.

Tjänsten är belägen i Huddinge.

Vi söker 

Vi vänder oss till dig som har ett genuint intresse för högspecialiserad geriatrisk vård, ortopedi, neurologi och rehabilitering.  Du kommer i ditt arbete att möta patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, lojal, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla geriatriska vården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är stresstålig och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo.

Vi söker nu sjuksköterskor för tillsvidareanställning på dag/kväll/helg.

Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar – ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska men minst 1 års erfarenhet inom akutsjukvården.

Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom ortopedi, strokesjukvård och neurologiska sjukdomar.

Ansökan 

Vänligen bifoga CV, personligt brev och kopia på din sjuksköterskelegitimation. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Pernilla Jerad 
Chefsjuksköterska
08-585 86441

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Exp tel: 08-585 803 50

Referensnummer
163878

Dela detta jobb

Erfarna Sjuksköterskor sökes till Akut Geriatrisk Rehabilitering för Ortopedi- Stroke och andra Neurologiska sjukdomar, Avdelning B81 i Huddinge.

Karolinska Universitetssjukhuset