medrek.se

Erfarna sjuksköterskor & fysioterapeuter med intresse för att utveckla

Regioner
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Erfarna sjuksköterskor & fysioterapeuter med intresse för att utveckla

Beskrivning av tjänsten

GHP Vård och Hälsa är navet i GHP:s affärsområde Solutions. Inom Solutions arbetar vi i nära samarbete med försäkringsbolag med att utveckla vården och uppnå förbättrad kvalitet och högre effektivitet genom nya vårdkedjor, ny teknik och förebyggande satsningar. GHP Vård och Hälsa vårdplanerar och handlägger patientärenden för försäkringsbolag i Sverige och tillhandahåller sjukvårdsrådgivning dygnet runt för dessa.

Vi erbjuder dig att verkligen utveckla din förmåga att ge dina patienter en vård som ger faktiska resultat. Med det menar vi att, utifrån varje situation och i dialog med patienten skapa en vårdplan som leder tillbaks till hälsa.

Dina verktyg är personlig rådgivning via telefon, chatt, meddelanden, videosamtal och vårt nätverk av kvalificerad sjukvård både inom och utom GHP koncernen.

För dig som söker ett kvalificerat och utvecklande arbete som verkligen utvecklar dig som patienthandläggare och rådgivare, är detta en unik chans.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll som legitimerad sjuksköterska eller fysioterapeut, har minst fem års erfarenhet inom vårdgivande verksamhet och som delar vår målsättning att alltid hjälpa våra patienter att komma rätt inom vården.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt samtidigt som du har bra stöd i dina kollegor och ansvarig läkare. Du är flexibel och prestigelös, har god social kompetens, är noggrann i dokumentation samt har god teknikvana.

För att trivas hos oss behöver du i dina medicinska beslut ha ett gott omdöme, och en god kommunikativ förmåga på svenska i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare, sysselsättningsgrad heltid

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Arbetstid: Dagtid helgfria vardagar

  • Lön: Individuell lönesättning

  • Kollektivavtal finns

I din ansökan önskar vi ett personligt brev samt CV.

Vi kommer att intervjua sökande kontinuerligt under rekryteringsprocessen, så lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

Dela detta jobb

Erfarna sjuksköterskor & fysioterapeuter med intresse för att utveckla

GHP Specialty Care AB