medrek.se

Erfaren socionom för konsultuppdrag

Företag Te Crea Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Erfaren socionom för konsultuppdrag

Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker Dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag hos kommuner runt om i landet. Du måste ha en socionomexamen eller liknande och ha flera års erfarenhet samt spetskompetens inom ett eller flera av nedanstående områden inom socialtjänsten:

o Försörjningsstöd
o Barn och ungdom
o Vuxen/beroende
o Socialpsykiatri
o Funktionsnedsättning/LSS
o Äldre
o Familjerätt/familjehemsvård

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare/biståndshandläggare så som handläggning och myndighetsutövning inom socialtjänstområdet. Utöver arbetet med klienter kan det ingå att ha kontakt med exempelvis skola, anhöriga, hälso- och sjukvården, familjehem m.m. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter och partners som är aktuella inom uppdraget.

Kvalifikationer
Som konsult är det viktigt att du är självgående inom ditt område och har förmågan att anpassa dig till nya rutiner och miljöer. För att det ska bli så bra som möjligt både för dig och kunden så behöver du känna dig trygg i din roll. Som konsult kommer du ofta in för att stötta verksamheten vid tex sjukdom.

Att arbeta som konsult passar bäst för dig som ser tjusningen med att arbeta på olika arbetsplatser och arbetet är utvecklande då du snabbt får mycket erfarenhet.

Erfarenhet av myndighetsutövning är ett krav.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Kollektivavtal
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar

Kontaktperson(er)
Maria Nordin

Dela detta jobb

Erfaren socionom för konsultuppdrag

Te Crea Care