medrek.se

Erfaren sjuksköterska till Postop i Solna

Regioner
Utgår

2019-09-04

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till Postop i Solna

Hos oss får du möjligheten att utnyttja hela ditt register som sjuksköterska, från avancerad smärtbehandling och övervakning/behandling av sviktande vitalparametrar till livsviktig basal omvårdnad och främjande av välbefinnande och komfort. Vi arbetar aktivt med prevention och behandling av tidiga postoperativa komplikationer, vilket har en stor betydelse för patientens fortsatta morbiditet och mortalitet. Nu finns det möjlighet att bli en del av vårt team, ta chansen och sök jobb hos oss!

Vilka är vi?

På den postoperativa enheten Karolinska universitetssjukhuset i Solna vårdas nyopererade patienter dygnet runt i samband med akuta och elektiva operationer. Våra patienter behöver vår vårdnivå från ett par timmar upp till flera dygn, vilket medför att både arbetsuppgifter och arbetstempo är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens. Avdelningen är öppen dygnet runt veckans alla dagar och hos oss kommer du att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter.

Vi värdesätter dig som individ och tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas. Vi har ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individen och strävar efter att du får de bästa förutsättningarna för din fortsatta professionella utveckling. Region Stockholms kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor tillämpas.

Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna delaktighet, stolthet och ansvar för den verksamhet vi bedriver.

Vi är stolta över att vara en del av universitetssjukvården och ser det som självklart att arbeta kontinuerligt med kvalitetsförbättring, utbildning och forskning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska. Du kommer att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård samt preoperativ optimering/behandling.

Dessutom får du:

 • en standardiserad introduktion som kan anpassas utifrån dina behov
 • kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling
 • möjlighet att delta i arbetet med ett eller flera ansvarsområden 
 • individuellt schema  
 • möjlighet till att ansöka om tillfällig personalbostad
 • tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid

Vem är du?

Förutom svensk sjuksköterskelegitimation ser vi att du har minst tre års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. 

Du sätter alltid patienten först och är trygg i att självständigt organisera och genomföra ditt omvårdnadsarbete.

Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom relevant område och det är en fördel men inget krav med handledarutbildning.

Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel gällande arbetstempo- och belastning samt ha en god samarbetsförmåga.

Vill du veta mer?

Ring till någon av omvårdnadscheferna Kristina Kullman 08-517 712 98 eller Maria Anckers 08-517 759 54.

Ansökan

Rekrytering sker fortlöpande.

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistutbildning (i förekommande fall)
 • Utbildningsbevis

Välkommen med din ansökan!

Karoliska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Maria Anckers 
tf. Omvårdnadschef
08-517 759 54

Kristina Kullman 
Omvårdnadschef, Pre- och postop Solna
08-517 712 98
kristina.kullman@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till Postop i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset