medrek.se

logga

Erfaren logoped till Logopedklinikens mottagning i Sollentuna

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-11

Ansök nu

Erfaren logoped till Logopedklinikens mottagning i Sollentuna

Är du en engagerad logoped som gillar att utreda? Sök tjänsten på logopedmottagningen i Sollentuna!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som logoped i dyslexiteamet erbjuds du ett stimulerande arbete på vår mottagning i Sollentuna, med tillhörighet på Danderyds Sjukhus Logopedklinik. Din arbetsplats är belägen på Mässvägen 13 i Sollentuna. På mottagningen arbetar i dagsläget 5 andra logopeder.    

Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Du erbjuds möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier, auskultationer och behandlingskonferenser. Utöver detta har du kontinuerlig kontakt med kollegor på den egna respektive klinikens andra mottagningar och därmed tillgång till specialistkompetens inom olika logopediska områden.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

  • Självständig utredning av barn och ungdomar med läs- och skrivsvårigheter.  

  • Samverkan med remittenter, vårdgivare inom barn- och skolhälsovård, andra utredande vårdinstanser samt aktörer inom barnomsorg och skola.

  • Deltagande i nätverk och upparbetade samarbetsformer.

  • Remissgranskning, journalskrivning samt en del bokning.

  • Samarbete med tolk kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad logoped med minst två års erfarenhet. Som person är du självgående, utvecklingsbenägen och intresserad av tvärprofessionellt samarbete. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Du har en förmåga att se vad som behöver göras, och tar gärna tag i uppgifter, stora som små. Vidare kan du snabbt skapa förtroende och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Tillsvidareanställning på Logopedkliniken. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-08-11. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Logopedkliniken har ca 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi är auktoriserade inom vårdvalet och står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver. 

Dela detta jobb

logga
Erfaren logoped till Logopedklinikens mottagning i Sollentuna

Danderyds Sjukhus AB