medrek.se

Enhetschef till Barn- och Ungdomspsykiatrin

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och Ungdomspsykiatrin

Arbetsplatsbeskrivning
Vi välkomnar nu ytterligare en enhetschef till Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP) inom område Barn Unga Vuxna!

På BUP arbetar ca 90 medarbetare med att tillhandahålla psykiatrisk vård av barn och unga 0-18 år i hela länet. Enheten är samlokaliserad i Östersund i centrala, nyrenoverade lokaler på Köpmangatan 24, men bedriver även mobil filialverksamhet för att kunna vara tillgänglig för invånarna i hela länet.

Enheten ingår i område Barn och unga vuxna tillsammans med Barn- och ungdomshabiliteringen, Vuxenhabiliteringen och Föräldra- och barnhälsan.

Arbetsbeskrivning
Som enhetschef på BUP har du ett samledarskap med ytterligare 2 enhetschefer. Verksamheten är teambaserad och varje team arbetsleds av en teamledare som är direkt underställd enhetschefen. Enhetschefen har budget- personal- och arbetsmiljöansvar. Du sitter med i områdets ledningsgrupp och samarbetar där med områdets övriga enhetschefer samt stabsresurser.

Kvalifikationer
Vi söker en positiv och målinriktad chef som vill arbeta med verksamhetsutveckling och verksamhetsuppföljning där patientens och medarbetarens bästa är i fokus.

Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning som bedöms relevant för verksamheten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och goda vitsord från tidigare chefserfarenhet är meriterande för tjänsten. Likaså erfarenhet av att arbeta med barn och deras familjer där det förekommer psykisk ohälsa och/eller psykosocial problematik.

Du är strukturerad, en god lyssnare, behåller ditt självförtroende i svåra situationer och har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du drivs och lockas av utmaningen att tillsammans med medarbetarna utveckla och förbättra verksamheten. Du har en utvecklad förmåga att coacha och ställa krav på högt kompetenta medarbetare. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga och förmåga att ta ett helhetsperspektiv. Ditt ledarskap kännetecknas av din goda samarbetsförmåga samt att skapa förtroende till andra.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning (utifrån grundprofession) i Region Jämtland Härjedalen med ett tidsbegränsat chefsförordnande som enhetschef under 4 år.

Andra uppgifter
Övriga fackliga företrädare:
Bettina Herm
Läkarföreningen
bettina.herm@regionjh.se

Pernilla Darth
Vision
pernilla.darth@regionjh.se

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Namn: Mikael Lec-Alsén
Områdeschef
Telefon: 063-15 43 77
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se
Fackliga kontaktpersoner
Namn: Leena Oginder
Vårdförbundet
Namn: Maria Bäckström Karlsson
Psykologförbundet
Telefon: 063 - 15 39 72
Email: maria.backstrom@regionjh.se
Namn: Mona Jakobsson
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 070-368 87 05
Email: mona.jakobsson@regionjh.se

Ansökan
Referensnummer: Persr/372/2021
Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Dela detta jobb

Enhetschef till Barn- och Ungdomspsykiatrin

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård