medrek.se

logga

Enhetschef till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

Regioner
Utgår

2022-09-12

Ansök nu

Enhetschef till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en Enhetschef med SAS uppdrag till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga

(Beskrivning Boende)

 

Arbetsbeskrivning:

I rollen som enhetschef SAS, Socialt Ansvarig Samordnare, kommer du ha budget-, verksamhets och personalansvar utifrån din befattningsbeskrivning. Du kommer vara chef för en del av undersköterskor/ vårdbiträden. Det innebär bl.a. att du med stöd av verksamhetschef löpande följer upp ekonomin genom månadsvisa uppföljningar, du håller i medarbetarsamtal, kompetensplanering och lönesättning för medarbetare. Du har även arbetsmiljöansvar och samverkar med fackliga företrädare.

 

Du kommer att tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer på Enebacken att ingå i ledningsgruppen.

 

Egenskaper:

Du är en trygg och tydlig ledare med en positiv inställning och god kommunikativ förmåga. Du skapar engagemang och delaktighet och får med dina medarbetare i utvecklingsarbetet. Du har viljan att nå resultat och har ett långsiktigt strategiskt tänkande. Du måste kunna organisera och strukturera ditt arbete och hantera den administration som krävs.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet. 

 

Kvalifikationer:

Du ska vara högskoleutbildad och ha utbildning för uppdraget. 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att vara enhetschef med  personal-  budget-, och verksamhetsansvar. 

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Enebacken kontakta: Verksamhetschef, Ewa Svensson Mail: ewa.svensson@ansvarochomsorg.se Telefon: 076-181 03 20

Dela detta jobb

logga
Enhetschef till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

A&O Ansvar och Omsorg