medrek.se

logga

Enhetschef LSS och socialpsykiatri

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Enhetschef LSS och socialpsykiatri

Arbetsplatsen
Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med
funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 280 medarbetare

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du bland annat för att leda arbetet på enheterna, medarbetarnas arbetsmiljö, enhetens budget och utveckling av verksamheterna. Funktionen ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp, men även andra regionala samverkansstrukturer. De enheter som funktionen ansvarar för är:

  • LSS boende - Strömmen och Boken

  • Daglig verksamhet enligt LSS

  • Boendestöd enligt SoL

  • Kontaktpersoner enligt SoL

  • Sysselsättning enligt SoL (hunddagis)

  • Personligt ombud

Kvalifikationer
Du ska ha högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant samt god kännedom om lagstiftningen kopplat till verksamheterna.  Du bör även ha arbetat som enhetschef i liknande verksamheter tidigare. Det är viktigt att du kan samarbeta i de kontakter du har med medarbetare och kollegor samt kommunicera väl med brukare och anhöriga. Du ska vara trygg i att kunna fatta beslut samt genomföra de arbetsuppgifter som krävs i ditt uppdrag. 

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Intervjuer kommer att ske med start v 35. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare
Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 

Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. 

Dela detta jobb

logga
Enhetschef LSS och socialpsykiatri

Karlsborgs kommun