medrek.se

"En barnmorska-en födande"

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

"En barnmorska-en födande"

Barnmorska se hit!
Nu tar vi tryggheten för kvinnorna och arbetsmiljön för dig som barnmorska på allvar och jobbar utifrån konceptet "En födande-En barnmorska”.

Vår vision är en trygg och säker personcentrerad vård med kontinuitet och delaktighet för den gravida/födande och nyblivna familjen. Du kommer att jobba med hela vårdkedjan antenatalvård, födande och eftervård. Vi arbetar mot målet att som barnmorska hos oss ansvara för en födande i taget.

Vi erbjuder
Patientområde Graviditet och Förlossning på är en av verksamheterna som ingår i Tema Kvinnohälsa. Vårt patientområde i Solna består av förlossning, antenatal, eftervård och samvård. Vi tar emot ca 3200 födande varje år och har hand om såväl normala som högspecialiserade födslar.

Vi har flyttat till Nya Karolinska Sjukhuset där vi har fått nya fina lokaler. Vårdrummen är universalrum och anpassade för antenatal-, förlossnings- och eftervård.  

Vi erbjuder dig som barnmorska ett stimulerande jobb i bra arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi arbetar med kontinuerligt lärande och systematiskt förbättringsarbete samt jobbar aktivt med kompetensutveckling och med kompetensstegen.  

Din kunskap och ditt engagemang är det viktigaste för oss. Vi behöver dig så kom och jobba med ett härligt gäng på Karolinska Solna.  

Om tjänsten 
Tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta med helheten antenatal-, förlossnings- och eftervård. Vi söker dig som vill arbeta dag, natt eller blandat dag/natt.  

Vi söker 
Vi söker dig som är relationsskapande, flexibel, engagerad och en mycket god teamarbetare.

Du är också handlingskraftig och har lätt för att se vad som behöver prioriteras och utföras, samt tar ansvar för att detta genomförs. Vidare har du god samarbetsförmåga gentemot såväl kollegor som patienter och deras anhöriga. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad barnmorska. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande men inget krav. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

3. Utbildningsbevis om legitimation som barnmorska   

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Barnmorskor

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ulrika Nordenback 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 702 22
contacticon mobile ulrika.nordenback@sll.se

Fackliga representanter
Barnmorskeförbundet Malin Ruukholm malin.ruukholm@sll.se
Vårdförbundet Rodrigo-Germán Araya de Castilla 08-517 751 64

Referensnummer
170785

Dela detta jobb

"En barnmorska-en födande"

Karolinska Universitetssjukhuset