medrek.se

logo

DRIVNA UNDERSKÖTERSKOR sökes till Omtankens hus Höllviken

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

DRIVNA UNDERSKÖTERSKOR sökes till Omtankens hus Höllviken

Välkommen till arbetsplatsen med Skånes finaste utsikt!

Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget i Höllviken, som är ett attraktivt kustsamhälle. Boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och korttidsboende, fördelat på 6 enheter  samt en dagverksamhet.

En del av våra fantastiska medarbetare har hittat nya utmaningar så nu söker vi undersköterskor till våra härliga arbetslag.  Vi tror att du tycker du om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

Vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra boende och vi ser att du spelar en stor roll i detta.

Hos oss arbetar du nära din gruppledare och chef. Förenade Care har korta beslutsvägar och här är du med och påverkar utvecklingen av din arbetsplats. 

Förutom det dagliga arbetet är du med och tar fram idéer för att förbättra verksamheten. Goda utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER

Utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldre med kognitiv svikt. Meriterande är tidigare delegering inom HSL.

Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader. Tjänstgöringsgrad 75%, schemalagd arbetstid dag/kväll, varannan helg. Just nu söker vi undersköterskor till demensavdelning och till vår korttidsavdelning. Tillträde efter ök.

ANSÖKAN Ansökningarna behandlas löpande så skicka din ansökan med CV snarast.

KONTAKTPERSON Verksamhetschef Marie Doggart

maried@forenadecare.com Tel 0733-150 121

Dela detta jobb

logo
DRIVNA UNDERSKÖTERSKOR sökes till Omtankens hus Höllviken

Förenade Care AB