medrek.se

TREVLIGA DANVIKS VÅRDCENTRAL SÖKER DISTRIKTSSKÖTERSKA/MOTTAGNINGSSKÖTERSKA!

Om tjänsten:

En delad tjänst på ca 60% mottagningsarbete och 40% hemsjukvård. 

På mottagningen har du akuta och planerade besök för sårvård och -omläggningar, livsstilssamtal, förskrivning av hjälpmedel etc samt telefonrådgivning. I hemsjukvårdsteamet är du handledare och samordnar hemsjukvårdsinsatserna, förskriver hjälpmedel och gör de mer kvalificerade hembesöken, vid behov tillsammans med hemsjukvårdsläkaren. Vi har 37 patienter inskrivna i hemsjukvården, deras dagliga omvårdnadsbehov sköts av våra mycket kompetenta undersköterskor. 

Det här är tjänsten för dig som vill ta vara på bredden i ditt yrkesval och de personliga utvecklingsmöjligheter detta ger! Erfarenhet av både mottagningsarbete och hemsjukvård samt intresse för handledning är meriterande, liksom kunskaper i journalsystemet Take Care, i TeleQ och Lifecare/Webcare. För att trivas i rollen bör du både ha lätt för att arbeta självständigt och i team. Vi söker en empatisk, engagerad och kompetent distriktssköterska/sjuksköterska.  

Om oss:

Danviks Vårdcentral ligger vid Danvikstull och har drygt 4.600 listade patienter. Vi som arbetar här trivs med att arbeta tillsammans för våra patienters bästa. Vår arbetsmiljö präglas av arbetsglädje, prestigelösthet, vänlighet och omtänksamhet om både patienter och medarbetare. Vi vill ha ytterligare en kollega som tar ansvar, är flexibel och duktig på att prioritera samt har en mycket god samarbetsförmåga. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökande.

Danviks Vårdcentral tillhör Sickla Hälsocenter AB som är en del av Prima Vård. 

Kontakta gärna:

Anna Stenström, verksamhetschef

Telefon: 076-0510104

Mejl: anna.stenstrom@primavard.se

www.primavard.se/danviks-vardcentral

 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Dela detta jobb