medrek.se

logga

Dialyssjuksköterska till Hemodialysen på Löwenströmska sjukhuset, Danderyds sjukhus

Ansök nu

Dialyssjuksköterska till Hemodialysen på Löwenströmska sjukhuset, Danderyds sjukhus

Nu söker Hemodialysen på Löwenströmska sjukhuset, Danderyds sjukhus efter en erfaren Dialyssjuksköterska med stort utbildningsintresse. Är det du? Välkommen med din ansökan!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Vi erbjuder en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö där det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Enheten har kompetensstege för sjuksköterskor och undersköterskor och satsar på kompetensutveckling i form av interna föreläsningar, klinikövergripande utvecklingsdagar, regionala kurser i njurmedicin samt poängutbildning i njurmedicinsk omvårdnad.

Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningsätt.

Det är ett spännande arbete med en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter. Vi har ett stort utbildningsuppdrag och ansvarar för att utbilda och bereda plats till klinikens självhemodialyspatienter. Vi är en klinik i ständig utveckling med fokus på kvalitetsarbete.

Introduktion sker med erfaren handledare.

Om enheten 

På hemodialysmottagningen, Löwenströmska sjukhuset, behandlas ca 35 kroniskt njursjuka patienter. Vi är cirka 20 personer som arbetar på mottagningen, flertalet är sjuksköterskor. Arbetsklimat är mycket bra och vi har fina resultat i medarbetarenkäter och patientnöjdhetsenkäter.

Kvalifikationer 

- Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av sjuksköterskearbete på hemodialysmottagning eller annan njurmedicinsk inriktning.

- Gärna högskolepoäng i Njurmedicinska Omvårdnad.

- Stort intresse för utbildning och pedagogik samt förbättrings-, kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling.

- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Din profil 

Du har en god pedagogisk förmåga och ser potential i de människor du möter. Du ser lösningar i stället för problem och är inte rädd för at prova nytt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning, helgtjänstgöring och kvällar ingår.

Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. 

Arbetstidsmått 38,15 tim/vecka

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Njurmedicinska kliniken, verksamhetsområde Medicinsk specialistvård, på Danderyds Sjukhus AB ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm. Kliniken består idag av en slutenvårdsavdelning, en njurmedicinsk mottagning som också inkluderar en hemdialysmottagning och transplantationsmottagning samt tre behandlingsenheter för hemodialys vid Danderyds sjukhus, Norrtälje Campus Roslagen och Löwenströmska Sjukhuset. Inom kliniken arbetar drygt 160 medarbetare och det finns ett nära samarbete m

Dela detta jobb

logga
Dialyssjuksköterska till Hemodialysen på Löwenströmska sjukhuset, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB