medrek.se

Bonliva - Söker en undersköterska för ett långt uppdrag på en hudklinik ...

Företag Bonliva
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Bonliva - Söker en undersköterska för ett långt uppdrag på en hudklinik ...

Om jobbet

UPPDRAG & PERIOD

Bonliva söker nu en undersköterska för ett långt uppdrag med möjlighet till direktrekrytering i förmån för vår kund som bedriver en hudklinik i Växjö.

I detta uppdrag kommer du inledningsvis att vara inhyrd som konsult via oss hos kunden under 6 månader för att sedan, förutsatt att det känns rätt för båda parter sinsemellan, övergå till en tillsvidareanställning direkt hos kunden.

Uppdraget startar tidigast from 1:a april eller snarast möjligt därefter enligt överenskommelse.

Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider mån-fre (kl 08-17) och den huvudsakliga omfattningen på uppdraget är på deltid (80%) dvs minst 32 timmar i veckan. Vid behov kan det dock under somliga perioder vara en omfattning upp till heltid (100%) om verksamheten behöver det.

Arbetsuppgifterna består främst av att assistera läkare i genomförandet av hudoperationer på klinikens klienter. Viktigt att du som söker är rutinerad, självständig, är ett steg före i planeringen och kan arbeta sterilt. Övriga arbetsuppgifter kan innebära bokning av patienter, post- och kassahantering, fakturering, journalföring, bevakning av remisser, kallelser samt beställning av varor till förråd.

KVALIFIKATIONER (minimikrav)

Kunden kräver att du har viss erfarenhet från antingen sjukhus eller mottagning och/eller klinik sedan tidigare.

Meriterande (men INTE ett krav) är om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Fördelaktigt är också (men INTE ett krav) om du har erfarenhet av att assistera läkare inom just hudoperationer eller andra likvärdiga operationsområden.

VARFÖR BONLIVA?

 Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

 Behjälpliga med boenden och resor om du bor på annan ort.

 Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

 Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

ANSÖKAN

Ansök direkt via länken nedan, så hör vi av oss till dig inom kort.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som undersköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson. Om du arbetar på annan ort hjälper vi dig med boende och resor.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom samtliga specialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

Kontakt
Anders Markgren
anders.markgren@bonliva.se

Dela detta jobb

Bonliva - Söker en undersköterska för ett långt uppdrag på en hudklinik ...

Bonliva