medrek.se

logga

Bli en av våra nya stjärnmärkta undersköterskor!

Regioner
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Bli en av våra nya stjärnmärkta undersköterskor!

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle.

Rönningegården är ett särskilt boende med 8 avdelningar där det bor omsorgstagare med olika behov. Vi arbetar med stjärnmärkt och personcentrerad omsorg för att alla ska få fortsätta vara den unika person de är även när de bor i ett SÄBO. Nu söker vi fler kollegor som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsbeskrivning

Dessa två tjänster är till två demensavdelningar på Rönningegården. Där bor 7 respektive 13 stycken omsorgstagare och man arbetar alltid med minst en kollega under dag- och kvällspass. Det är därför viktigt att kunna arbeta tillsammans och lägga upp arbetet ihop. Att göra dagarna meningsfulla för våra boende och ge de dem trygghet är en förutsättning och det är viktigt att du är intresserad och vill bidra till detta. Vår aktiva profilgrupp planerar in när lite större händelser ska ske på Rönningegården, så som Pub-kvällar, Valborgsfirande, Midsommar, tårt-bakar tävling och till hösten 50 års fest då Rönningegården fyller år.

Grunden i ditt arbete består av att ge vård och omsorg till personer med en demenssjukdom, utifrån personcentrerat arbetssätt. Vi vill alla att våra äldre ska ha ett meningsfullt liv där de är delaktiga. Detta gör vi genom att arbeta utifrån ett personcentrerat perspektiv och ser det friska hos varje person. Vi håller just nu på att stjärnmärka våra demensavdelningar vilket innebär att du som medarbetare får utbildning inom demensvård och verktyg att bemöta varje individ på rätt sätt. Börjar du hos oss kommer du att få ta del av denna utbildning. Läs gärna mer på Demenscentrum.se

I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera i dokumentationssystemet Procapita samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterskan. Framöver kommer vi gå över till att arbeta i systemet Life Care.

Förutom att du arbetar med att ge god vård och omsorg så förväntas du bidra med arbetsglädje, sociala aktiviteter och nytänk. I hela huset har du ca 60 kollegor. Vi samarbetar över hela Rönningegården och mot andra särskilda boenden i kommunen så arbete på andra enheter förekommer, vilka kallas för resurspass. Förutom att man stöttar upp på andra arbetsplatser så bidrar även resurspassen till att ge dig variation och utveckling i arbetet. Självklart ingår en introduktion när man ska börja arbeta resurspass på en annan enhet.

Vårt mål är att alla medarbetare ska kunna i så stor utsträckning som möjligt påverka förläggningen av sin arbetstid med utgångsläge som baseras på verksamhetens behov och planeringen sker genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering.
Till hösten har vi valt att satsa på teambuilding i våra arbetsgrupper. Börjar du hos oss kommer du vara med på denna resa och bidra till att skapa en ännu bättre arbetsplats och team. Alla i teamet är viktiga!

Kvalifikationer

Vi söker utbildade undersköterskor där specialistutbildning i demens och kunskap i BPSD är meriterande.

Som person har du förmåga att arbeta såväl självständigt samt som en del i en grupp. Därför är initiativförmåga, samarbetsförmåga och gott bemötande grundläggande krav då du möter så väl brukare, som anhöriga och kollegor.

Du tar ett stort ansvar i ditt arbete och visar gott omdöme och respekt. Du bidrar även till ett gott klimat och arbetsglädje på arbetsplatsen. Har du lätt till skratt och vill ge våra omsorgstagare det lilla extra, då är du rätt person.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens och vilket bidrar till att öka den kvalitet och arbetsglädje som redan finns i gruppen.

Dröj inte med att skicka in din ansökan då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Lön

Månadslön

Kontaktpersoner

Beatrice Solhjort, Enhetchef
0485-475 44
Beatrice Solhjort

Hanna Berg, Enhetschef
0485-474 29
Hanna Berg

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 26 september 2021

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Bli en av våra nya stjärnmärkta undersköterskor!

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg