medrek.se

-->

Vi erbjuder
En mycket stimulerade och forskningsaktiv miljö där det finns ett mycket gott samarbete mellan kirurger och onkologer. Från och med oktober 2017 har vi en organisation som är tematisk och flödesbaserad. Vi ingår i Tema cancer och Patientflöde Huvud-Hals cancer.

Vi är ett läkarteam om totalt 13 personer som består av ÖNH kirurger och onkologer. Vi har även en mycket god vårdkedja kring handhavande av patienter med Huvud-hals cancer. Vi gör de flesta avancerade ingreppen inom huvud-hals cancer samt har onkologer med lång och bred erfarenhet av strål- och brachyterapi. Vi har sedan länge välarbetade rutiner och samarbete med övriga kringfunktioner.

Då en av våra onkologer har valt att gå vidare söker vi nu en biträdande överläkare.

Om tjänsten
I tjänsten ingår bedömning av patienter inom öppen-och slutenvård. Det ingår även jour- och bakjoursverksamhet inom onkologi samt omhändertagande av patienter från andra flöden, även om större del av tjänsten är inom Huvud-Hals cancer flödet.

Vi söker
Vi söker dig som är självständig och som har erfarenhet av patienter med Huvud-hals cancer inom öppen-och slutenvård. Vidare ska du ha ett genuint intresse inom detta område.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom onkologi. Forskningsintresse som leder till disputation. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Meriterande: Disputerad.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Biträdande överläkare inom onkologi till Huvud-Hals-cancer flödet

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-28

Ansök nu

Dela detta jobb