medrek.se

Biomedicinsk Analytiker till Stamcellslab, Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin

Ansök nu

Biomedicinsk Analytiker till Stamcellslab, Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin

Inom området klinisk immunologi utför vi immunologisk utredning inför transplantationer, diagnostik av autoimmuna, allergiska och inflammatoriska sjukdomar, cellulärimmunologiska analyser samt utredning av patienter med immunbrist. På stamcellslaboratoriet hanterar vi hematopoetiska stamceller från autologa och allogena givare.

Vill du jobba i en mindre grupp utan stora provflöden och i nära samarbete med andra enheter på sjukhuset? Vi erbjuder ett varierande, stimulerande och ansvarsfullt arbete inom vår stamcellsverksamhet!

Om tjänsten
Stamcellslab är en del av sektionen Utveckling och Cellulär Analys inom Klinisk Immunologi. Arbetet på stamcellslab består mestadels av immunologiska analyser och cell-hantering (separationer, preparationer och infrysning) inför och efter transplantation av hematopoetiska stamceller.

Arbetet sker delvis i renrum. Den dominerande analysmetoden är flödescytometri. Vi arbetar med ackrediterade metoder och kvalitetsarbete.

Egna ansvarsområden ingår i arbetsuppgifterna. Det finns även möjlighet att vara behjälplig inom laborativa projekt som vi utför åt resten av klinikens sektioner i vår roll som resurs för nya klinikövergripande projekt.

Vår verksamhet är till största del förlagd till vardagar och dagtid men innefattar även viss beredsskapstjänstgöring. 

Vi söker 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i utvecklingen. Denna verksamhet ställer också höga krav på medarbetaren vad gäller samarbetsförmåga, flexibilitet, stresstålighet samt eget ansvarstagande. Eftersom vi arbetar i nära samarbete med andra enheter och även kommer att serva och hjälpa resten av klinikens sektioner så är det bra om du gillar att träffa nya personer.

Då de flesta analyser görs med flödescytometrimetoder , så är flödescytometri-vana positivt. Det är även positvt med vana vid renrumsarbete då all cellhantering sker i renrum.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan likvärdig högskoleutbildning. Du behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande: Vana vid flödescytometri och renrumsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Malin Larsson 
Sektionschef
076-948 98 94

Fackliga representanter
Vårdförbundet Ewa Köhler, Ewa.Kohler@sll.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk Analytiker till Stamcellslab, Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset