medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi

Vi erbjuder
Hos oss inom Klinisk kemi 24Sju erbjuds du ett utvecklande arbete på vårt multidisciplinära laboratorium, där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet.

Som anställd på Klinisk Kemi 24Sju erbjuder vi dig:

 • Introduktionsprogram
 • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
 • Karriär- och kompetensmodell         
 • Interna föreläsningar och utbildningar
 • Friskvård

Klicka här för att läsa mer om de förmåner du som anställd får ta del av.

Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först. Vi har den senaste högkvalitativa teknologin i ett multidisciplinärt laboratorium där fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.

Om oss
Vi är indelade i olika områden såsom Kund/Preanalys, Allmän- immunkemi och serologi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi, PCR och blododlingar. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att utveckla våra processer.

Om tjänsten
I rollen som biomedicinsk analytiker till 24SjuSolna har du varierande arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på Klinisk Kemi. 

Annonsen avser en tillsvidareanställning på heltid. I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger.  
 
Vi söker
Vi söker dig som:

 • brinner för att ha en nyckelroll i vården.
 • anser att god service är en självklarhet.
 • kan arbeta både självständigt och i team.
 • har en stark känsla för kvalitet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan adekvat högskoleutbildning.
 • Behärskar svenska språket i tal och skrift. 

Meriterande:

 • Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium. 

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi

Karolinska Universitetssjukhuset