medrek.se

Biomedicinsk Analytiker till Klinisk Fysiologi - Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Biomedicinsk Analytiker till Klinisk Fysiologi - Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig möjligheten att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus. Hos oss finns en chans till en spännande karriär inom funktionsområde Klinisk Fysiologi - Huddinge.

Vi erbjuder en bred diagnostik som omfattar hjärt och kärl ultraljudsdiagnostisk, lungfunktionsutredningar, arytmidiagnostik - vilo-ekg, Holteranalys, arbetsprov, TILT och ortostatiskt prov -, ergospirometri, hjärtkateterisering, myokardscintundersökningar, samt MR hjärta.

Inom enheterna pågår ett dynamiskt utvecklingsarbete med nya arbetssätt inom hjärt-, kärl- och lungdiagnostik för att optimera patientflöden. Detta innebär bland annat arbete med kompetensstege och svarsskrivning för biomedicinska analytiker.

Vill du vara en av våra svarsskrivande biomedicinska analytiker? Då är det nog dig vi söker!

Om tjänsten
Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du att ha möjlighet att jobba med de ovannämnda undersökningsmetoderna i en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Teamet består av biomedicinska analytiker, undersjuksköterskor och läkare med olika arbetserfarenheter som tillsammans bidrar till ett gemensamt mål: att skapa den bästa vården för våra patienter.

Karolinska Universitetssjukhuset tillsammans med Karolinska Institutet leder den medicinska utvecklingen i Sverige och verkar för en integrering av vård, forskning och utbildning. Det innebär att du kommer att jobba kliniskt men även undervisa/handleda vårdpersonal och studenter. Möjlighet att delta i olika forskningsprojekt finns.

Vi söker
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande, noggrann. Du är engagerad, tar initiativ och vill öka din kompetens, samt bidra på så sätt till att ständigt utveckla verksamheten. Du är flexibel, lösningsorienterad och har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Kapacitet att arbeta både självständigt och i grupp krävs.

Stor vikt kommer att läggas på dessa egenskaper.

Kvalifikationer
Legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Tidigare arbetserfarenhet inom hjärt och kärl ultraljudsdiagnostik är meriterande men inget krav.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Vi har ett löpande urvalsprocess och därför rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Diogo Sanches 070-167 10 45.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3.Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Diogo Sanches 
Omvårdnadschef
08-585 81706
diogo.fiuza-sanches@sll.se

Fackliga representanter
Sarah Andersson, sarah.v.andersson@sll.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk Analytiker till Klinisk Fysiologi - Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset