medrek.se

Biomedicinsk analytiker till 24Sju Danderyd, Klinisk kemi och KUL 24Sju

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till 24Sju Danderyd, Klinisk kemi och KUL 24Sju

Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet. Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Inom 24Sju gör vi skillnad varje minut. Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) är laboratoriet i framkant. Vi är en modern organisation som erbjuder de senaste analyserna och den bästa servicen.

Som anställd på Klinisk Kemi KUL 24Sju erbjuder vi dig:

  • Introduktionsprogram
  • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
  • Karriär- och kompetensmodell
  • Interna föreläsningar och utbildningar
  • Lönetillägg för 24Sju-arbete

Om tjänsten 
Föräldravikariat som Biomedicinsk analytiker med stora möjligheter till erbjudande om fast tjänst! Vikariatet löper mellan 20190901 - 20200630.

Vi behöver bli fler på 24Sju Danderyd! Du som söker vill bli en av medarbetarna på 24Sju Danderyd, här arbetar vi tillsammans inom den laborativa verksamheten på ett av Stockholms akutsjukhus. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården och ser till att liv räddas.

På 24Sju Danderyd är vi stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först. Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i en utveckling där vi går mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser tas in i sortimentet på Klinisk kemi och KUL 24Sju för att möta sjukvårdens behov.

Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi, Koagulation samt Mikrobiologi. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete utifrån medarbetarperspektiv för att effektivisera våra processer med bibehållen eller högre kvalitet.

På arbetsplatsen ingår schematjänstgöring (dag/kväll) på såväl vardagar som helger men som vikarie på arbetsplatsen arbetar man inledningsvis måndag - fredag 40 tim/vecka. Schematjänstgöring dag/kväll kan bli aktuellt beroende på tidigare erfarenhet inom Klinisk kemi.

Vi söker

  • Dig som är nyexaminerad eller har laborativ erfarenhet som Biomedicinsk analytiker
  • Dig som brinner för att ha en nyckelroll i vården
  • Dig som anser att god service är en självklarhet
  • Dig som kan arbeta både självständigt och i team
  • Dig som har en stark känsla för kvalite

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har motsvarande utbildning.

Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation   

Intervjuer och urval sker löpande.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till 24Sju Danderyd, Klinisk kemi och KUL 24Sju

Karolinska Universitetssjukhuset