medrek.se

Biomedicinsk analytiker

Regioner
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en legitimerad biomedicinsk analytiker (BMA) med inriktning mot klinisk fysiologi för arbete på Fysiologimottagningen vid Östersunds Sjukhus.
På Fysiologimottagningen ger vi våra patienter en hög grad av service. Vid fysiologimottagningen arbetar våra 7 läkare, 2 sjukhusfysiker, 9 biomedicinska analytiker, 2 röntgensjuksköterskor, 6 sjuksköterskor, 3 undersköterskor och 2 medicinska sekreterare. Verksamheten utvecklas ständigt mot olika patientprocesser inom specialistsjukvården och har krav om korta väntetider. Östersunds sjukhus är Jämtland Härjedalens enda sjukhus. Det är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. *Vi strävar efter att ständigt utveckla både vår vård och teknik, med samarbete och utveckling som nyckelord.

Vill du ha ett varierande arbete? Sporras du av utveckling och är bra på att samarbeta? Då har vi ett jobb som kan passa dig.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär arbetsrotation mellan olika undersökningsmetoder såsom ultraljud hjärta, arbets-EKG, LT-EKG och spirometri. Arbetsgivaren tillhandahåller för metoden relevant utbildning.

Kvalifikationer

Leg biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp, tycka om människor och att ta eget ansvar, vara serviceinriktad samt intresserad av att utveckla verksamheten. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet, öppen kommunikation och ett förtroendeskapande arbetssätt. Personlig profil och egenskaper är viktig för sammansättning av team. Tidigare erfarenhet av UKG-undersökningar är meriterande då det kommer vara en stor del av dina kommande arbetsuppgifter hos oss.. "Även som nyexaminerad är du välkommen att söka."

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonsförsäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Carl-Göran Persson
Enhetschef
Telefon: 063-153715
Email: carl-goran.persson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Martina Martinsson
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 48 03
Email: martina.martinsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/1062/2022
Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård