medrek.se

Bemanningsassistent till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Bemanningsassistent till Karolinska Universitetssjukhuset

Bemanningsassistent till Karolinska Universitetssjukhuset

 

Är du intresserad av ett spännande och mångfacetterat uppdrag som bemanningsassistent? Sök då tjänsten hos oss på Intensivvårdsavdelningen i Huddinge!

Om oss
Intensivvårdsavdelningen (IVA) i Huddinge arbetar med högspecialiserad vård. Hit kommer patienter som har svåra sjukdomstillstånd, till exempel hjärtstopp, svåra infektioner, leversvikt eller patienter som har genomgått omfattande kirurgiska ingrepp såsom transplantationskirurgi. Vi har 16 vårdplatser med dygnet runt-vård och medelvårdtiden på avdelningen ligger på cirka 4 dygn. Våra patienter övervakas och behandlas av specialistutbildad personal.

IVA har idag ungefär 100 medarbetare som utgörs av sjuksköterskor och undersköterskor och vi arbetar i nära samspel med närstående verksamheter för att ge bästa möjliga vård till patienten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att bidra till framtidens sjukvård genom att planera och strukturera arbetet kring bemanningen på vår intensivvårdsavdelning. Som nyanställd hos oss erhålls du en individuellt anpassad introduktion samt möjligheter till vidare kompetensutveckling. Du får även vara med att utforma upplägget av ditt uppdrag.

Självklart får du som anställd också ta del av Karolinska Universitetssjukhusets förmåner.

Om tjänsten
Rollen som bemanningsassistent innebär varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team bestående av omvårdnadschefer där du ansvarar för att planera samt sköta den kort- och långsiktiga schemaläggningen för personalen utifrån verksamhetens behov.

Som bemanningsassistent är du en viktig del vid nyanställning eftersom du ansvarar för att våra nya medarbetare får korrekta behörigheter, inskolningsscheman och utbildningar i hur man lägger individuell schemaläggning. Även andra administrativa uppgifter som att ta fram statistik för övertid och sjukfrånvaro ingår i ditt arbetsområde. Du kommer även stötta omvårdnadschefer med bland annat fakturahantering gällande extern personal.

Annonsen avser en tillsvidareanställning. Arbetet sker måndag till fredag.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara en del av vårt gäng och hjälpa oss att tänka innovativt och utveckla våra arbetssätt kring bemanning och chefsstöd.  Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo där förutsättningar snabbt kan ändras.

För att passa i rollen ser vi att du:

 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. 
 • Gör korrekta prioriteringar och väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. Du fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter samt visar omdöme under tidspress. 
 • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Därtill värdesätter vi att du arbetar med hög integritet och stort engagemang.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Behärska svenska språket i tal och skrift.
 • Arbetserfarenhet av liknande roll inom sjukvårdsverksamhet.
 • Erfarenhet av schemaläggning.
 • Tidigare arbetat i personaladministrationssystemet Heroma.
 • Datorvana samt kunskaper i Microsoft Office-paketet.
 • Kunskap om processer gällande anställning, arbetsmiljö och avtal.
 • Intresse av att arbeta i olika administrativa system.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som bemanningsassistent! Välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Bemanningsassistent till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset