medrek.se

-->

Nu söker vi dig som är intresserad av klinisk forskning, både med fokus mot cancer och andra patientflöden, där du får en nyckelroll i patientomhändertagande. Du kommer att vara delaktig i rutinterapi och spetsforskning för att utveckla nya terapier för framtiden.

Om du tycker att detta låter spännande vill vi gärna att du söker tjänsten hos oss!

Vi erbjuder
Vi är en enhet med ett kompetent team av sjuksköterskor som arbetat länge inom forskningsområdena, vilket innebär att du kommer att få stöd och hjälp av erfarna kollegor. Du kommer att få arbeta med patienter med olika cancerdiagnoser från hela Tema Cancer men också få vara en del av den övriga forskningen som pågår på enheten, där fler patientkategorier är inkluderade.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, i mycket fräscha lokaler, där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser både inom cancervård, kliniska prövningar och forskning. Inskolningen är individanpassad och är cirka 6 veckor lång.

Om tjänsten
Du arbetar som behandlingssjuksköterska inom kliniska prövningar, vilket innebär att du informerar/ undervisar patient om behandling och dess biverkningar samt att du administrerar cytostatika, antikroppsbehandling och immunterapi. Med tiden ser vi också gärna att du tar allt större ansvar i studierna. Du kommer också att ge rutinbehandlingar, utföra uppföljningar av biverkningar och symtom från behandling och sjukdom och ger råd till patienter/anhöriga. Med tiden ser vi också gärna att du tar allt större ansvar i de studierna som bedrivs på enheten och inkluderar dig i andra moment av studiearbetet.

Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja till att arbeta självständigt. Du samarbetar främst med studieansvarig läkare, kontaktsjuksköterska och forskningssjuksköterska för att patientens vårdplan och studieprotokoll ska följas.

Arbetstiden är 40h/vecka måndag-fredag.

Vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller intresse av studiebehandling . Du är en driven, flexibel och positiv person som tycker om att anta nya utmaningar inom omvårdnad och behandlingsmetoder. Du kommer att samarbeta med flera professioner och därför värdesätts god samarbetsförmåga och teamarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Specialistutbildning inom onkologi och/eller erfarenhet av kliniska läkemedelsprövningar. Erfarenhet inom hematologi.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Behandlingssjuksköterska till Studieenheten, Huddinge

Regioner
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb