medrek.se

Barnsjuksköterskor till barnallergi och lungmedicin mottagningen i Solna och i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-09-09

Ansök nu

Barnsjuksköterskor till barnallergi och lungmedicin mottagningen i Solna och i Huddinge

Vi erbjuder 
På våra mottagningar välkomnas du av ett bra team med väl fungerande verksamhet, ordning och struktur i en snabbrörlig och spännande vårdmiljö. Dessutom finns vi i fräscha nya lokaler. Dina åsikter och förslag är värdefulla för att utveckla verksamheten ännu mer! Vi erbjuder kompetensutveckling samt nära samarbeten med andra specialiserade enheter och hälsoprofessioner på Karolinska Universitetssjukhuset/Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Om tjänsten 
Vi finns i Huddinge, allergi- och lungmedicinmottagningen för barn och ungdomar ligger som en del i Sveriges största barnmottagning Albatross samt i Solna på nya Karolinska. Här bedrivs specialiserad vård, forskning och utbildning inom allergi, astma, eksem och annan överkänslighet. Ett av våra fokusområden är att ligga i framkant när det kommer till kommunikation med den moderna familjen – exempelvis genom digitala lösningar såsom webb tidsbokning och framtida videobesök.

I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete med telefonrådgivning, patientundervisning och egna sjuksköterskebesök. Vidare kommer du att utföra spirometrier, pricktest och andra lungfunktionsmätningar samt allergivaccinering (AIT) med mera. Arbetet är mycket omväxlande. För den som är intresserad finns det också goda möjligheter att vara delaktig i den kliniska forskningen som bedrivs hos oss.

Vi söker 
Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet och föra barnsjukvården framåt! Som person är du ansvarsfull, flexibel och initiativtagande. Du har en god samarbetsförmåga och är trygg i din yrkesroll. Du är intresserad av barn och ungdomar med allergi- och lungsjukdomar och vill arbeta utifrån vår hjärtefråga – att alltid sätta patienten först.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska helst med specialistutbildning inom barn och ungdom. Det är meriterande om du har erfarenhet från barnsjukvård och/eller erfarenhet inom området allergi- och lungsjukdomar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Sophie Michaelsson
Omvårdnadschef
08-517 70567
sophie.michaelsson@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Sevinc Sener tel 08- 58587433

Dela detta jobb

Barnsjuksköterskor till barnallergi och lungmedicin mottagningen i Solna och i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset