medrek.se

Barnsjuksköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, barnneurologen och barnortopeden

Ansök nu

Barnsjuksköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, barnneurologen och barnortopeden

” Det ähr har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert” 
-Pippi Långstrump

Till Astrid Lindgrens Barnsjukhus, barnavdelning 10, söker vi dig som är specialistutbildad sjuksköterska inom barn- och ungdomsmedicin och har flera års erfarenhet av att arbeta som barnsjuksköterska eller du som precis är klar i skolan och vill jobba med barnsjukvård i början av din karriär som sjuksköterska.

Här vårdar vi barn som är inneliggande för bland annat trauma, tumörer, epilepsi, neurologiska utredningar, frakturer och högspecialiserad barnortopedi. En viktig del i arbetet är att skapa trygghet för barnen och deras närstående. Därför behöver du förmågan att ha en fingertoppskänsla för barnens speciella behov. Därför ställer vi höga krav på din sociala kompetens.

”Jag jobbar inom barnsjukvården för att få möta barn i alla åldrar och vara ett stöd för dem och deras familjer genom behandlingar och undersökningar. Såklart alltid med barnets bästa i åtanke”.

-Felina Parmstad leg. barnspecilistsjuksköterska

För dig som är nyutexaminerade erbjuder vi: 
-
12 veckors inskolning 
-Kliniskt basår som innehåller teoretisk utbildning, handledning och handledning/reflektion, hospitering

Till dig som är erfaren sjuksköterska/ barnspecialistsjuksköterska: 
- Inskolning som anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter 
- Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling inom neurologi och ortopedi

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning; dag, kväll, natt och helgstjänstgöring. Vi arbetar 2 av 5 helger.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation   

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, barnneurologen och barnortopeden

Karolinska Universitetssjukhuset