medrek.se

Barnmorska till Reproduktionsmedicin, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Barnmorska till Reproduktionsmedicin, Huddinge

Vi erbjuder dig som är barnmorska en unik möjlighet att bli del av vårt team inom reproduktionsmedicin på Karolinska universitetssjukhuset.

Hos oss behandlar vi patienter med högspecialiserade reproduktionsmedicinska tillstånd. Inom vår medicinska enhet finns ett flertal forskargrupper som bedriver spjutspetsforskning inom hela den reproduktionsmedicinska sfären.

Läkare, barnmorskor, undersköterskor, kuratorer och medicinska sekreterare arbetar i team med IVFpatienter och även inom specialområden såsom PGT (preimplantatorisk genetisk testing), donation och fertilitetsbevarande åtgärder.

Reproduktionsmedicin leds av en sektionschef, en omvårdnadschef (OVC) och en laboratoriechef. Vi söker nu en barnmorska till verksamheten.

Vi bemöter våra patienter och varandra med omtanke och respekt. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn, allt detta givetvis med patienten i centrum. Vi är stolta över vår mångfald och vi arbetar aktivt med HBTQ-frågor.

Om tjänsten

Hos oss arbetar ett tiotal barnmorskor i nära samarbete. Tjänsten innefattar planering och omhändertagande vid IVF behandlingar och högspecialiserade reproduktionsmedicinska tillstånd som exempelvis PGT, donation, fertilitetsbevarande åtgärder och komplexa andrologiska tillstånd med tillhörande kirurgi.

Intervjuer kan komma ske löpande. 

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken, flexibel och har lätt att samarbeta med andra professioner. Vi arbetar tvärprofessionellt, har patienten i fokus och har ett empatiskt förhållningssätt. Du ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet, du förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad barnmorska

Meriterande: Erfarenhet inom IVF-verksamhet samt ultraljudskompetens.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV
  2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
    - Personligt brev (frivilligt)
    - Yrkeslegitimation
    - Bevis om specialistkompetens


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Barnmorska till Reproduktionsmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset