medrek.se

logga

Barnmorska till medicinsk BB-avdelning, Danderyds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-29

Ansök nu

Barnmorska till medicinsk BB-avdelning, Danderyds sjukhus

Vi söker barnmorskor som vill utvecklas och få möjlighet att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor!

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning.

Erbjudande och arbetsuppgifter

BB-avdelning 17 är en medicinsk eftervårdsavdelning där vi vårdar kvinnor och barn efter komplicerade graviditeter och födslar. Som barnmorska ansvarar du för cirka fem familjer tillsammans med en undersköterska. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja den nyblivna familjen, att vårda kvinnor och barn utifrån deras medicinska behov samt att ge kvinnan självförtroende och förutsättningar till en god amningsupplevelse.

En annan stor och viktig del av BB-avdelning 17 är den planerade snittverksamheten. Som barnmorska hos oss deltar du i hela processen från inskrivning, under operation, till eftervård. Detta ger en fin möjlighet att se hela vårdkedjan.

Såhär beskriver barnmorskorna Catarina och Roxana sitt arbete på BB-avdelning 17:

”Vi har en genuin sammanhållning i gruppen där vi ser och stöttar varandra.”

”Vi arbetar mot samma mål.”

"Här har vi ynnesten att både vara med vid födsel och att sedan få delta i eftervården.”

”Vi känner att våra chefer kämpar för vår skull.”

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska med minst två års erfarenhet inom förlossning, antenatal- eller eftervård. Erfarenhet inom gynekologiska vård är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,25 timmar/vecka. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en anställning mellan 75–100 % utifrån dina behov.

Det finns möjlighet till rotation inom verksamhetsområdet om du är intresserad av det.

Om arbetsgivaren

Danderyds sjukhus erbjuder hälsosamma och flexibla scheman. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

logga
Barnmorska till medicinsk BB-avdelning, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB